Portal 072info

PORODIČNA DRAMA U SARAJEVU: Ostavila muža i troje djece jer se zaljubila u svekrvu!

Foto: Ilustracija

Porodična harmonija

Velida Hadrić (47),kako kažu, uzorna supruga i majka troje djece, prije tri tačno sedmice napustila je porodicu zbog vlastite svekrve Naide Mandal (62), također uzorne majke, ali i nane. Velida je od početka bračne zajednice bila prisna sa svekrvom, ali niko nije niti pomišljao da će ta prisnost završiti u ljubavnoj postelji. Stalni izlasci, odlasci na more, duge noći u tračanju davale su samo privid porodične idile i harmonije koju bi svako želio za svoju porodicu, a iza koje se krila sumorna slika. Velida Hadrić i njen suprug Adnan (43) s vremenom su se udaljavali, a isto se događalo s nanom Naidom i djedom Mustafom, koji je sve češće suprugine bračne neuspjehe opravdavao njenim godinama. Ali pogriješio je. Nježne zagrljaje Velide i Naide svi su opravdavali “shopping prijateljstvom” , niko nije ni slutio da se između dvije zrele žene rađa ljubav.

Uhvaćene na djelu

Otkrivene su 24.jula kada su svojim muževima rekle da idu u kupovinu(shopping).

Te sam noći otišao nahraniti cuke i onda sam čuo cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: “Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para.” objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je čuvši sve to pao u nesvjest.

Sutra je punoljetni ženski dio porodice sve priznao. Suprug i djed su na psihoterapiji, a djeca više ne idu u školu jer se ovo malo hercegovačko mjesto pokazalo izrazito homofobnim. Čeka se podjela bračne stečevine, a razuzdane žene u zrelim godinama navodno su iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

(Sarajevo365.com)

Podijelite članak
  • 3
    Shares

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box