Porodila se Dada Mešaljić: Bivši suprug se oglasio emotivnom porukom 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić porodila se. To je na društvenim mrežama potvrdio njen bivši suprug Jasmin Mumić.

-Postao sam otac jednog malog, prelijepog ženskog stvorenja.

Podsjećanja radi, njih dvoje su dospjeli u žižu interesovanja javnosti kada je objavljeno da je pjevačicu suprug navodno prevario sa Melihom Imširović, dok je ona bila trudna. Iako su i Meliha i Jasmin demantovali te navode, Dada je odlučila prekinuti brak želeći da sama odgaja svoju djevojčicu koju će, kako je rekla, nazvati Merjem. 

Nakon što je Mešaljić tada obavijestila pratioce da informacije koje dopiru do nje jako loše utiču na nju, oglasio se potom i njen bivši muž na Instagramu.

– U vezi s novonastalom situacijom, želim da vas obavjestim da Meliha Imširović i ja nismo zajedno. Jako je ružno od pojedinaca što djevojku vrijeđaju i nazivaju pogrdnim imenima, a pojedini čak to odobravaju, a također znaju da nije istina. Dada Mešaljić, moja bivša supruga i ja nismo već duže vrijeme zajedno. Tako da ista ta Meliha Imširović nije razlog našeg rastanka. Mislim da je jako ružno da se djevojka ovako vrijeđa jer nije zaslužila – napisao je tada Mumić.

Da li će prinova možda pomiriti supružnike, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Azra.ba