Posjetite promo-prodajni event Ćilim u srcu!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovom prilikom Vas pozivamo da uveličate svojim dolaskom promotivni i prodajni event u sklopu projekta Ćilim u srcu koji će se organizovati 31.10. (ponedjeljak) u Centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo (Kemala Kapetanovića 17) u vremenskom razdoblju od 14-18h. 

Fondacija Muharem Berbić u saradnji sa Udruženjem žena Sehara iz Goražda i uz pomoć podrške UG Nešto Više u sklopu projekta „Razvoj programa obuke za članove_ice općinskih/gradskih komisija za ravnopravnost polova u Bosni i Hercegovini“ kojeg finansira Evropska Unija organizuje promotivni i prodajni event rukotvorina pod nazivom Ćilim u srcu. 

Gdje: Event Ćilim u srcu realizujemo u JU „Međunarodnomcentru za djecu i omladinu Novo Sarajevo“ na adresi Kemala Kapetanovića 17. 

Kada: Ćilim u srcu event će biti organizovan 31.10. (ponedjeljak) u vremenskom periodu od 14 – 18h. 

Glavni izlagač je Udruženje Sehara iz Goražda sa proizvodima Ova products – rukotvorinama ćilima, laptop torbi, ruksaka, fascikli, papuča, bookmarka, dakle vrijednih i dugotrajnih proizvoda pravljenih od vune i prirodne kože. 

Svi zainteresovani koji žele izlagati i prodavati svoje proizvode i koji imaju obrte ili preduzeća, te koji se bave rukotvorinama, nam se mogu obratiti na mail: [email protected] ili broj telefona 063/123-412 do subote 29.10. za rezervaciju učešća. Za isto nije potrebna nikakva naknada. Projekat je podržan i od strane Centra za djecu i omladinu Općine Novo Sarajevo. 

Dalje, svi zainteresovani za dolazak na event mogu povesti i svoju djecu jer će u sklopu eventa biti organizovan i face painting i zabava povodom Halloween-a za najmlađe u vremenskom razdoblju od 14:30-16:30h. 

Također, bit će organizovan i catering sa osvježenjem za sve. 

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovu aktivnost, te na taj način pomognete BH proizvođače – obrtnike, udruženja i preduzeća u boljem poslovanju.

GODISNJICA
MARKETING