Portal 072info

Postani Čelikov član, ostvarimo zenički san!

Danas, dana 20. januara 2017. NK Čelik je dobio svog prvog člana otkako je usvojen novi statut, koji se temelji na članskom modelu i ustupljena mu je VIP članska kartica s članskim brojem 1, a to je gradonačelnik Zenice g. Fuad Kasumović. Naš gradonačelnik je pokazao svojim primjerom da je itekako bitno pomoći klubu u ovim iznimno teškim trenucima, te Grad Zenica podržava promjene u klubu, a sad red dolazi na građane Zenice, Robijaše i sve Čelikovce, te privrednike koji podržavaju oporavak kluba.

Učlanjenje za navijače i simpatizere počinje od ponedjeljka, 23. januara 2017. u prostorijama kluba na stadionu Bilino polje, a tamo će vas čekati generalni sekretar, koji će sve zainteresovane detaljno uputiti u proceduru. Kategorije članstva su:

I. kategorija – 60 KM

Punoljetni, zaposleni

II. kategorija – 40 KM

Punoljetni članovi s popustom (nezaposleni, osobe sa invaliditetom, penzioneri, studenti i žene)

III. kategorija – 20 KM

Maloljetni (bez prava glasa u Skupštini)

IV. kategorija – 600 KM

VIP članovi (koriste svečanu ložu na istočnoj tribini)

Potrebno je ponijeti ličnu kartu te dokaz da pripadate određenoj kategoriji u slučaju da želite dobiti člansku karticu kluba za 2017. godinu s popustom. Ti dokazi su:

–          za nezaposlene – potvrda iz Službe za zapošljavanje da ste nezaposleni ili Kontrolni list javljanja

–          za osobe sa invaliditetom – pismeni dokaz o invaliditetu (od minimalno 60%)

–          za penzionere – penzioni ček

–          za studente – potvrda s fakulteta da ste student ili ovjeren indeks

–          za žene – bez potvrde

–          za maloljetne – rodni list

  • sve potvrde i ovjere ne smiju biti starije od 30 dana

Kupovinom članske kartice pomažete rad NK Čelik te implementaciju novog sistema, a korisnici svih kategorija, osim III. kategorije, dobijaju pravo da biraju Upravni i Nadzorni odbor te pravo da budu birani u navedene organe kluba. Pored navedenih prava, članovi kluba će imati popust na sezonske ulaznice o kojima će naknadno biti više informacija te redovna obavještavanja putem maila, a u budućnosti će klub raditi na tome da dobiju popuste i kod mnogih partnera kluba. Takođe, uskoro će biti omogućeno i online učlanjenje. Međutim, kao navijačima i simpatizerima koji iskreno volite ovaj klub najvažnije je to da ćete imati transparentan uvid u njegovo poslovanje. Puno je posla pred NK Čelik, ali idemo svi zajedno korak po korak.

 

zacelik.org

Podijelite članak