POŠTAR U PENZIJI: Ovo je osumnjičeni za ubistvo hirurga u Kraljevu!

Podijelite vijest

Budimir Milosavljević, osumnjičeni za ubistvo hirurga Slobodana Lukića tvrdi da je imao tumor, dok je ministar Zlatibor Lončar danas potvrdio da nigdje u izvještajima nema govora o tome da je pacijent imao tumor.

Da li je ovo možda bio motiv ubistva, ostaje u domenu spekulacija i posao za policiju.

Budimir Milosavljević (76), poštar u penziji, sumnjiči se da je jutros sa sedam hitaca ubio čuvenog hirurga Slobodana Dana Lukića. Osumnjičeni za ubistvo je iz neposredne blizine pucao na Lukića ispred njegove zgrade. Nakon toga, Milosavljević je pokušao da presudi sebi ali nije u tome uspio, te je dobio povrede koje nisu opasne po život. Kako saznaje Telegraf.rs, Lukić se u tom trenutku vraćao iz noćne smjene.

Nakon jutrošnjeg ubistva poznatog kraljevačkog hirurga dr Lukića, ministar zdravstva Zlatibor Lončar održao je konferenciju za medije u holu ZC

Studenica u Kraljevu. Kako je rekao, ovo je jedan od dogadjaja koji prelivaju čašu u našem zdravstvu i da je krajnje vrijeme da se tome stane na put.

Zvonko Veselinović, direktor ZC Studenica, izjavio je da je apsurd što učenici poznatog hirurga nakon tročasovne borbe nažalost, nisu uspjeli da spasu život svom kolegi, prijatelju i učitelju. Poznati hirurg je za mjesec dana trebao da ode u penziju. Za dr Lukića sve kolege i pacijenti imaju samo riječi hvale.

Telegraf je posjetio porodicu Budimira Milosavljevića, koji se sumnjiči da je ispalio smrtonosne hice u doktora Lukića, ali oni nisu bili raspoloženi da razgovaraju na tu temu. Komšije su, pak, imale riječi hvale.

– Bio je dobar čovjek, nikada ne bi očekivali nešto tako od njega. Zašto se odlučio na ovo sam Bog zna… – priča za Telegraf komšinica Milosavljevića.

Poznato je da je Milosavljević bio Lukićev pacijent, a ministar Lončar navodi da je Budimir Milosavljević bio ubijeđen da ima tumor.

– Prije godinu dana je operisao žučnu kesu, sa jednom manjom komplikacijom koja nije zahtjevala reintervenciju, već je konzervativno sanirana.

Međutim, on je ostao mišljenja da ima tumor, iako postoje izvještaji u kojima piše da ga nema – dodaje ministar Lončar.

Da li je to možda bio motiv ubistva, ostaje u domenu spekulaciju i posao za policiju, a sigurno je da je ZC “Studenica” ostao bez vrhunskog hirurga i, prema riječima kolega, sjajnog čovjeka na tragičan način.

istinito.com