36D103B0 C00C 4C6E 8A5E 89B4C817D85C
AUTOR: K.H.
DATUM: stu 20, 2021 @ 22:42
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti
FIXGEHALT

Muris Gadžun: Želimo samo da se sazna istina, da se ne zataška! Mi smo izgubili šta smo imali!

NER FIT

Amila Gadžun: Ljudi se trude da nam daju podršku, od države niko nije ponudio pomoć! Prva mogućnost da se pruži ne bih ostala u BiH! Kome vjerovati više u ovoj državi? Kako da znamo da se sa našom Dženom neće desiti kao što je slučaj sa Dženanom Memićem!

Odvedete dijete na rutinsku operaciju, za sedam dana dijete vam umre! Privodite operaciju kraju, nešto se događa sa djevojčicom, rekao je anesteziolog u dva navrata! Kome vjerovati?!

Da se nije desio slučaj sa Dženom možda bi došlo neko drugo dijete! U istoj ordinaciju su radili dječaku uši i došlo je do komplikacije, te su ga uspjeli spasiti ljekari iz Opće bolnice “Abdulah Nakaš” Sarajevo!

Tekst se nastavlja nakon reklame

Muris Gadžun: Žao bi mi bilo otići odavde! Ovdje su mi roditelji, ovdje sam odrastao, tu je naša Džena ostala, ne znam da bih mogao otići i nju ostaviti!

Amila Gadžun: Ova država treba da pruži sigurnost našoj djeci! Kome djecu da povjeravamo?! Nju ne možemo vratiti, ali pokušavamo da drugu djecu spasimo! Ova država treba da kontroliše kakvi su aparati i diplome!

LIDER