Portal 072info

Povratak legende: evo kako izgleda nova Nokia 3310

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Cijeli niz novih smartphonea predstavljen je Svjetskom kongresu mobilne industrije u Barceloni. Među najnaprednije nove android mobitele ugurao se i jedan stari slavni model –Nokia 3310.

Finska tvrtka HMD Global uskrsnula je jedan od najprodavanijih mobitela u povijesti koji je prvotno izašao na tržište 2000. godine. Tada još nije bilo interneta na mobitelu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Novi 3310 izgledom podsjeća na stari, ali je osvježen i moderniziran. I dalje dolazi s legendarnom igrom Snake (zmija), koja će biti dostupna i na drugim platformama preko Messengera. Nokia je danas predstavila i druge uređaje – pametne telefone 3, 5 i 6.
Osim Nokije u Barceloni premijere imaju i novi flagship modeli Huaweija, LG-a, Sonyja, Motorole, Oppa, a ponovno se na scenu vratio i BlackBerry s oživljavanjem spoja fizičke tipkovnice i android sustava.

Korejska tvrtka LG Electronics predstavila je svoj novi najjači mobitel LG G6.  LG G6 stiže uvećanog QHD zaslona (5.7 inča) sa rezolucijom od 2880×1440 piksela s omjerom slike 18:9 što je i jedna od glavnih posebnosti ovog smartphonea. Odmak od uobičajene 16:9 rezolucije trebao bi biti iskorak prema kompletnijem iskustvu multitasking korištenja uređaja, što je sve veća potreba korisnika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

To je i prvi smartphone s Dolby Vision podrškom, kao i podrškom za HDR 10 (High Dynamic Range) što bi trebalo omogućiti izuzetno kvalitetno iskustvo gledanja video sadržaja visoke rezolucije.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)