Portal 072info

Poznati Amir Vuk Zec projektira unikatno zdanje uz Plavu vodu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U vezirskom gradu Travniku, omiljenoj turističkoj destinaciji domaćih i stranih turista, porodica Hadžić, inače vlasnici ćevabdžinice „Hari“, gradi visokobudžetni luksuzni hotel koji će ponuditi brojne sadržaje i usluge. 

Tako će biti riješen dugogodišnji problem ovog grada, koji ranije nije imao hotel, a sada se, samo u posljednje dvije godine, grade čak četiri. Ipak, veliko interesiranje javnosti izazvala je najavljena gradnja ovog hotela koji će, osim čuvene travničke Plave vode, zasigurno plijeniti pažnju.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Bolja ponuda

Hotel će se prostirati na 1.500 kvadratnih metara i bit će, kako najavljuje investitor, unikatno zdanje na ovom području koje će baštiniti i promovirati bh. tradicionalne vrijednosti. – Travnik će dobiti jedinstveno i luksuzno mjesto za odmor i rekreaciju, gdje će gosti moći, uz najljepšu ariju Plave vode, opuštajuće zelenilo krajolika i cvrkut ptica, doživjeti BiH na pravi način – navode investitori. 

Hotel će se nalaziti na mjestu starog - Avaz, Dnevni avaz, avaz.baHotel će se nalaziti na mjestu starog

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Hotel će se nalaziti na mjestu starog, izgrađenog krajem 70-ih godina, koji je nekada bio kultno okupljalište Travničana i za koji i danas stare generacije vežu brojne uspomene.

– Doživio je nekoliko pokušaja revitalizacije u poslijeratnom periodu, ali nijedna nije u potpunosti zaživjela. Na ovaj način unaprijedit ćemo i smještajno-ugostiteljsku ponudu te obogatiti turističke sadržaje i usluge u gradu – ističu iz preduzeća „Hari“.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Biser BiH

Poznati bh. arhitekta Amir Vuk Zec, koji potpisuje projektnu dokumentaciju, kaže da je stari projekt bio aluzija na staru gradinu.

– Plava voda je biser BiH, vrijeme je da joj vratimo pravi sjaj i da se konačno pomaknemo od tipične industrijske turističke ponude. Niz vodu ćemo pustiti niz travničkih kuća i neka onda Plava voda poteče kroz svoju mahalu – otkriva ovaj arhitekta. 

Imat će 28 soba

Hotel će imati 28 soba s balkonima, klub za druženje, fitnes salu, multifunkcionalnu dvoranu, slatki kutak, prodajnu galeriju. 

Na trećem spratu, u potkrovlju, bit će smješteni wellness centar i bazen, kao i terasa za sunčanje. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

AVAZ – D.PAŠALIĆ

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Hamza Aganović tvrdi: “Policija u Travniku me je pretukla bez razloga te napisala kaznu od 430KM!” (VIDEO)

072info.com

Travnička poduzetnica Snježana Kopruner finansira obnovu rodne kuće Ive Andrića

072info.com

STRAVIČNO: Travničanin (30) pretukao i opljačkao čovjeka koji ga je nahranio

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6