Portal 072info

Poznati bh. jutjuber Nuni: Ženim se, Baka Prase će mi biti kum

111 8
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Namik Đulić, svima poznatiji kao Nuni je jedan od najpopularnijih bh., ali i reginalnih jutjubera, a za “Avaz” je otkrio  da uskoro možemo očekivati veliku svadbu i još više iznenađenja.

Proslavljenog bh. youtubera Nunija su svi upoznali kad je zbog djevojke bukvalno otišao na kraj svijeta, a o svojim počecima je ovo rekao:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Što se tiče mog života i moje karijere sve je nekako išlo težim putem tj.dugo je trajalo to neko ispunjenje sna. Od svoje dvanaeste godine sam radio kao konobar . Nekako uz taj posao sam uvijek kao dijete sanjao da postanem neka javna ,slavna ličnost, kao neki glumac, pjevač ili neki live streamer koji će igrati igrice i zabavljati raju . Prvo sam odlučio da završim ekonomski fakultet što nažalost nije bilo nikakve koristi od toga pa onda nekad u 25. godini sam odlučio da odem raditi na sezonu kao konobar i da sve što zaradim uložim u računarsku opremu i da rizikujem . 

Tako je sve i krenulo, a danas Nuni na YouTubeu ima 309.000 pretplatnika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Za mene se prvi put čulo najviše kada sam zbog djevojke koju sam upoznao na aplikaciji “Omegle” koju sam poznavao samo 1h otišao bukvalno na kraj svijeta. Bila je to jedna zanimljiva priča, kaže ona meni: hajde dođi kod mene na kanarske otoke (Gran Canaria) da snjimamo zajedno live, i ja sam je samo upitao da li si ozbiljna, jer ja sam lud i doći ću. Dovoljna je bila njena recenica “da ozbiljna sam” i ja sam otišao.

Danas Nuni privlači veliku pažnju medija, ali i ljepšeg spola. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Kod mene stvarno svega ima, i kod mene je glavni sadržaj ( kontent ) “žene” , sa nekima se zezam , sa nekima normalno pričam , neke napadam, svađam se, uglavnom sve po zasluzi , pa da mogu slobodno reći da moja popularnost, a najviše moj humor privlači ženski spol . Nema veze što sam mal’ i žut , vjerujte mi , sve je u priči i šarmu (šalim se , sve je u parama) . Što kažu “kako zračiš, tako privlačiš.”

Nuni svoju karijeru na YouTubeu, kaže, nije gradio na skandalima, ali mu je ta patforma pomogla da upozna prijatelje, a jedan od najpoznatijih balkanskih jutjubera će mu čak biti i kum.

– Što se Bake tiče, on je došao s razlogom u Sarajevo, trebam se ja brzo ženiti pa će mi on biti kum, malo smo razgovarali o tome detaljnije da vam ne otkrivam, uglavnom to će biti svadba stoljeća, a Baka kako znam za njega je uvijek imao super mišljenje i o Sarajevu i o cijeloj Bosni i Hercegovini!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uz pomoć Imperia T-a Nuni je uspio gejming u BiH podići na novi nivo, a kako mu je to pošlo od ruke, otkrio je za “Avaz”.

– Imperia! To je moja familija! Momci iz Imperije su napravili emisiju “Game Time” i trebao im je neko zanimljiv, harizmatičan, pozitivan sa dobrim humorom i onako da ga što kažu “voli” kamera i tako su mene kontaktirali i tako je sve i počelo, dogovor je odmah pao isti taj dan i sad je to jedna od jačih i najgledanijih emisija u Bosni i Hercegovini! Gledajte svi Imperia TV – zaključuje Nuni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

YouTube sada može prikazivati više reklama, a kreatorima ne mora ništa plaćati

Portal 072info

NA POMOLU NOVA SARADNJA: Baka Prase u Sarajevu

Portal 072info

Znate li šta vam djeca gledaju na internetu i ko su im uzori

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME