Portal 072info

Poznati političar iz regiona usmrtio ženu pa šokirao izjavom: Mogao sam poginuti

policija 4
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poznati istarski političar Josip Anton Rupnik prije nekoliko je dana u Puli sudjelovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubila 69-godišnja pješakinja. 

Rupnik je bio za upravljačem automobila koji je u ponedjeljak naletio i usmrtio pješakinju, a zbog čega će protiv političara biti podnijeta kaznena prijava državnom odvjetništvu. 

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Kako stoji u saopćenju policije, 82-godišnji muškarac nije obratio dužnu pažnju na pješake koji su već stupili na trotoar, te je prednjim dijelom automobila naletio na 69-godišnju pješakinju, koja je prelazila izvan obilježenog pješačkog prijelaza. 

Novinari Glasa Istre ponovno su kontaktirali Rupnika kako bi čuli njegovu stranu priče nekoliko dana nakon tragične nesreće. I nemalo su se iznenadili. 

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Ta osoba koja je pokojna morala je znati koji su propisi u našoj zemlji ako ne prelazi preko pješačkog prijelaza. Dakle, prethodno je trebala stati na pločnik i provjeriti može li ići preko ceste. Da to pitate školsku djecu, ona bi vam održala lekciju o tome. Neki ljudi o tome vode brigu, a neki šarlatanski prođu. Trebala je stati na kolnik i vidjeti je li cesta slobodna. To nije učinila”, tvrdi Rupnik. 

O tome svjedoče i kolege s Glasa Istre koji ističu da se u njegovoj “intonaciji i načinu govora nije osjećala empatija”. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

“Ja sam mogao stradati, a to nitko nije napisao! Kad sam došao autom vidio sam veliku sjenu, okrenuo sam volan i udarila me točno gdje ja sjedim. Naglo sam okrenuo lijevo i prešao na drugu stranu”, rekao je političar. 

Kada je upitan je li se čuo s porodicom stradale pješakinje, rekao je da ne zna ko je ta osoba. 

“Ja sam završio srednju tehničku prometnu školu i još sam u srednjoj školi svladao sva pravila i kompletno vladam materijom u prometu. Imao sam sreću da nisam poginuo, a to nitko nije napisao”, kazao je Rupnik.

Na pitanje hoće li se zbog ove situacije privremeno povući iz politike, odgovorio je: “Nisam ja ništa kriv, ne planiram to”.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

SAMO U BIH: Lopov staricu prevario za dvoje janjadi

072info.com

TRAGEDIJA U BIH: U saobraćajnoj nesreći poginuo 39-godišnjak

072info.com

Pronađeno tijelo na Bjelašnici: Nepoznati muškarac ubijen iz vatrenog oružja

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6