PRAVA LJUBAV Zaljubi se u nekoga ko će se iz sve snage boriti za tebe!

Ljubav je najljepše osjećanje na ovom svijetu, emocija koja pokreće, spaja, čini da se volimo cijeli svijet. Ukoliko imate kraj sebe partnera, a niste sigurni da je on taj pravi ili jednostavno osjećate neko nezadovoljstvo pročitajte u nastavku savjete koji će vam pomoći da razlučite da li ste na pravom putu.

Zaljubi se u nekoga ko će se iz sve snage boriti za tebe. Ko će učiniti sve što je u njegovoj moći samo da bude s tobom, bez obzira na prepreke koje će mu stati na put.

Zaljubi se u nekoga ko će biti tu uz tebe kada je najgore.

Zaljubi se u nekoga da te voli, a ne samo da želi u krevet s tobom.

Zaljubi se u nekoga ko će biti s tobom, čak i ako je njegova porodica protiv vas.

Zaljubi se u nekoga ko ignorira kritike. Ko nikada ne bi dopustio da se brineš o budućnosti s njim.

Bez obzira na udaljenost, vrijeme promjena, stres, zaljubi se u nekoga ko ne brine o tome.

Zaljubi se u nekoga ko pozdravlja izazov, jer zna da vam ništa neće stati na put.

Zaljubi se u nekoga ko će trčati kroz oluje samo da dođe do tebe. U nekoga kome možeš vjerovati kada kaže “zauvijek”.

Zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u sudbinu dok nije upoznao tebe, zaljubi se u nekoga ko nije vjerovao u srodne duše dok nije sreo tebe.

Zaljubi se u nekoga ko nikada ne odustaje. Ko zna da vas dvoje imate nešto nevjerovatno. U onog koji neće dopustiti da odeš.

Zaljubi se u osobu koja s tobom želi izgraditi dom. Ko želi izgraditi porodicu sa sobom. U onog koji će te gledati u oči i reći “uzimam”.

Ne gubi vrijeme na nekog ko sumnja da će imati budućnost s tobom. Ko samo želi zabavu. Ne gubi vrijeme na nekoga ko želi avanturu.

Zaljubi se u nekoga ko cijeni što te ima u svom životu, ko čaroliju vaše ljubavi ne uzima olako, ko zahvaljuje što si s njim.

Zaljubi se u nekoga ko će se i posvađati sa tobom, ali i nakon najgore svađe te neće prestati voljeti. Neko ko će svaki dan pronaći nešto novo na tebi što će zavoljeti. Zaljubi se u onog koji vas dvoje gleda kao tim.

Zaljubi se u nekoga ko nikada od tebe ne odustaje. Ko te čuva, pazi i štiti kao niko do sada. Zaljubi se u nekoga ko se svim snagama bori i prošao bi i pakao samo da s tobom ostane zauvijek.

Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE