PRAVILA MUVANJA: Evo kako se prilazi dobrim ribama

Podijelite vijest

Prilaženje djevojkama je noćna mora većine muškaraca – gotovo nikada u priču ne ulijeću opušteno i spontano, već uvijek, prije uleta, muče svoju glavu raznim pitanjima, podpitanjima i glupostima poput straha od odbijanja.

Međutim, upravo zbog toga veliki broj frajera na kraju odluči i da ne priđe djevojci, što stvara jednu vrstu hendikepa kod jačeg pola.

Ali, nema razloga da sebe kočite u muvanju – jednoj stvari koja treba da bude jednostavna i opuštena. Vrijeme je da naučite neka pravila koja će vam sljedeći put dati vjetar u leđa da priđete ne bilo kojoj, već najboljoj ribi u klubu.

Evo šta treba da znate:

Prvih tridesetak sekundi odrediće dalji tok događaja

Započnete li dobro razgovor, male su šanse da će vas djevojka iz nekog razloga odmah odbiti. Prišli ste joj, iznenadili je i bitno je da razgovor krene u zanimljivom i opuštenom tonu. Uspijete li da je zainteresujete na samom početku razgovora onda ste odradili pola posla. Ako ste zadobili njenu pažnju i postali joj zanimljivi, to je to, nastavite u opuštenom tonu i uberite plodove kvalitetnog truda.

Ona želi da joj muškarci prilaze, zato skupite hrabrost za akciju

Postavite sebi stvari u glavi razmišljajući o tome da djevojkama laska kad im muškarci prilaze. Djevojke vole pažnju, žele da se osjećaju poželjno, a ako im pokažete da su vam zanimljive i privlačne, to će ih učiniti srećnijima i djelovaće povoljno na njihov ego. Ako su u svom najboljem izdanju i pri tome posmatraju okolinu, skupite hrabrost i krenite u napad. Iz razloga što će većini vaše interesovanje da godi, neće biti grube ni ako iz nekog razloga ne žele da razgovaraju sa vama.

Odbijanje ne shvatajte kao smak svijeta

U životu najviše učimo na svojim greškama, a slična stvar trebalo bi da se događa i prilikom zavođenja, pa čak i ako niste bili odbijeni zbog sopstvene greške. Svako odbijanje shvatite kao još jedno novo iskustvo, a ne kao tragediju. Odbijanje je najnormalnija stvar kroz koju svi muškarci doživljavaju vrlo često. U redu, ovaj put niste uspjeli, ali sutra je novi dan, još jedna prilika da sa novostečenim iskustvom osvojite djevojku koja vam se sviđa.

Svako muvanje vas čini boljim

Praksom do savršenstva. Naravno da vam pedeseti ulet neće biti jednak prvom, niti stoti pedesetom. Svakim prilaskom djevojci, postajaće ćete bolji, opušteniji i samopouzdaniji. Prisjetite se grešaka koje ste učinili posljednji put i ne ponavljajte iste, pripremite se i budite spremni kada se sledeći put pruži prilika. Ako ćete ići tim putem, ispravljati greške i dalje pokušavati, uspjeh je zagarantovan.