Portal 072info

PRED VIŠE OD HILJADU POSJETILACA: Seka Aleksić priredila muzički spektakl za pamćenje (FOTO)

Foto: Benjamin Hazić/072info

Trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Seka Aleksić, sinoć je pred više od hiljadu Zeničana i Zeničanki priredila pravi muzički spektakl kakav se i najavljivao. Veliki broj njenih obožavatelja počeo je dolaziti u najpopularniji klub u Zenici još u 20.00 sati, iako se ova velika muzička zvijezda na sceni pojavili nešto prije ponoći.

Tako je veliki broj zeničke javnosti popularnu pjevačicu pozdravio aplauzom, a nakon čega su se nastavili nizati njeni najveći hitovi poput ‘Poslednji let’, ‘Gde sam ti ja’, ‘Brodolom’, ‘Mamurna’ te druge njene popularne pjesme. Kratku pauzu Seka je odlučila napraviti kako bi promijenila haljinu, a potom se vratila na scenu te dugo u noć zabavljala neumorne posjetioce koji su zajedno uglas ispratili svaku pjesmu koju im je otpjevala.

Ovaj nezapamćeni muzički događaj bio je odličan pokazatelj kako se Zeničani nakon dugo vremena mogu pohvaliti dobrim noćnim životom, budući da je sinoć cijela Zenica došla ispratiti ovaj muzički spektakl. Već u subotu, 23. augusta, sve posjetioce zabavljat će još jedna popularna muzička zvijezda – JANA. Cijena ulaznice iznosi 10 KM, a informacije i rezervacije moguće je izvršiti na brojeve telefona 032 246 333 ili 062 880 990.

U nastavu teksta donosimo vam samo dio atmosfere sa sinošnjeg nastupa Seke Aleksić, a uskoro očekujte više od stotinu fotografija na našoj Facebook stranici.

[Galleries 383 not found]

Podijelite članak