Predizborni skupovi A-SDA u Gornjoj i Donjoj Orahovici

Predizborni skupovi A-SDA u Gornjoj i Donjoj Orahovici

Sinoć su održani tradicionalno uspješni predizborni skupovi A-SDA stranke u Gornjoj i Donjoj Orahovici. Stanovništvo ovih slobodarskih mjesta s pravom ističe – nije ovo država za kakvu smo se mi borili! Mjesne zajednice bez rasvjete i bez igrališta za djecu i omladinu, kao njihovog osnovnog okupljališta. Ali njih više ne mogu obmanuti isprazne priče onih koji ih godinama varaju.

– Mi smo ovdje zbog vas i vaših problema. Nikada više nijedno selo u Zenici ne smije biti bez osnovnih uslova za život – bez vode i rasvjete. To su preduslovi za život dostojan čovjeka u XXI vijeku. Niti će naša omladina morati svoje uslove života tražiti u tuđini. Na vama je samo da pokažete odlučnost i da se na izborima zauvijek riješite onih koji vasgodinama i decenijama ugnjetavaju i maltretiraju – rekao je kandidat za gradonačelnika A-SDA stranke, mr. Arnel Isak. 

Kandidati za Gradsko vijeće iz ‘Tima za promjene’, Elmir Duvnjak, mr. Rusmir Isak, Vildana Valentić, Sanel Tufekčić, Fehim Mehić i Safet Brkić izložili su strateške ciljeve A-SDA stranke za poboljšanje uslova života građana i razvoj Zenice.

Mještani Orahovice i sinoć su ponovo pokazali svoj slobodarski duh i svoju odlučnost da stanu na kraj onima koji ih godinama ugnjetavaju i ‘progone’ njihove najdraže širom svijeta. Oni su i na ovim skupovima pružili masovnu podršku programu i mladim kadrovima A-SDA stranke, posebno kandidtatu za gradonačelnika, mr. Arnelu Isaku, koji im je i do sada više puta dokazao da su mu osnovna preokupacija u njegovom djelovanju i radu mještani sa svojim problemima i obični čovjek čije dostojanstvo je do sada sistematski gaženo.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS