PREDSTAVLJAMO | Aida Halać, kandidat BHI KF za Parlament FBiH

Aida Halać
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Aida Halać, bachelor tjelesnog odgoja i sporta, apsolventica na postdiplomskom studiju Univerziteta u Tuzli. Bivša sportiskinja i reprezentativka BiH. Godine 2015. nagrađena priznanjem u izboru sportiste za promovisanje grada Zenice na međunarodnom nivou. 

Državna, internacionalna i evropska prvakinja. Sportski radnik, prva žena u gradu koja vodi veliki sportski centar. Politički aganžman počinje kao vijećnica Gradskog vijeća Zenica, gdje dokazuje da je u službi građana.

Na predstojećim Općin izborima kandidat je Bosanskohercegovačke inicijative Kasumović Fuad za Parlament Federacije BiH na broju dva i očekuje podršku građana. 

-U protekle dvije godine dokazali smo vam kroz rad u vijeću da smo u službi građana i da itekako poštujemo podršku koju ste nam ukazali. Sve vrijeme smo radili, slušali probleme građana i rješavali ih. Znati ćemo cijeniti vašu podršku i na ovim izborima, a koja, uvjerena sam, neće izostati. Biti ćemo vaš glas u Parlamentu, kako bi Zenica i ZDK konačno bili ravnopravni sa ostalim općinama/gradovima na Kantonu što do sada nije bio slučaj. Izađite 2. oktobra na izbore, podržite liste BHI KF, birajte promjene za bolji život svih nas – područje Halać.

Kandidat ste na predstojećim izborima? Predstavite se građanima, sebe i svoju biografiju, kako bi odlučili zbog čega baš Vama trebaju dati svoj glas?! Kontaktirajte nas: +387 61 618 772!