Prekid je bio marketinški trik? ‘Voyage i Breskvica opet u vezi’

Screenshot 4 1 8

Na društvenim mrežama krenule su tužne poruke tinejdžera nakon što se proširila vijest da su Breskvica i Voyage pred kraj 2020. prekinuli. No sada su stigle optimistične vijesti
Pjevač Mario iz ‘Ljubavnika’: Želimo surađivati sa Željkom Samardžićem, impresionirao me

Glazbene teen zvijezde Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović javnosti poznatiji kao Voyage i Breskvica popularnost su stekli 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom ‘Vrati me’. Nakon toga imali su još nekoliko uspješnica, a ostvarili su i suradnje s poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji među kojima su Vuk Mob, Tanja Savić…

 

Na društvenim mrežama krenule su tužne poruke tinejdžera nakon što se proširila vijest da su Breskvica i Voyage pred kraj 2020. prekinuli.

No izvor blizak teen zvijezdama sada tvrdi kako su Breskvica i Voyage ponovno zajedno. Naime, prema pisanju Kurira, par još uvijek živi na istoj adresi.

– Sve češće ih fanovi viđaju kako zajedno ulaze u zgradu. Iz njihovog stana se čuje kako pjevaju. Žive na istoj adresi i većinu vremena provode zajedno. Stan im je na prvom katu pa se sve čuje. Izgleda da su riješili sve probleme – rekao je izvor za Kurir pa dodao:

– Fanovi su oduševljeni, ali što više vrijeme prolazi to je jasnije kako je sve bio marketinški trik. Cijelo vrijeme stanovali su na istoj adresi, a zahvaljujući priči o prekidu dobili su veliku popularnost. I naravno, nova pjesma je postala pravi hit – otkrio je izvor.

Prethodni članak“Dugi covid” i dalje zbunjuje ljekare, no liječenje je moguće
Sljedeći članakHiljade ljudi na plaži u Rio de Janeiru traži spas od vrućine