PREMIJERNO: Hell-N izdao novi spot i pjesmu „Uvijek budi tu“ (VIDEO)

Podijelite vijest

10154064_1408730796066776_3633107638109604503_n

Helen Vidošević, poznatiji kao Hell-N u posljednje vrijeme mnogo je radio, te već na samom početku svoje karijere, krunisao za njega jednu izuzetno važnu pjesmu i video spot.

Pjesma „Uvijek budi tu“, kako kaže pisao je namjenski za svoju djevojku, te se i u spotu može vidjeti predivna ljubav ovo dvoje mladih ljudi.

U razgovoru sa Helenom, istakao nam je da je snimanje proteklo u izuzetno dobroj atmosferi, te su inserti rađeni u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu, zajedno sa prijateljima i svojom djevojkom, koja je kako ističe, jedan dio spota sama snimala.

Kako kaže, muzičkoj rap sceni fali mnogo pjesama o ljubavi, kao i spotova: „U današnje vrijeme većina spotova preuveličana je, te se u svakom nalazi isto. Sve se vrti oko nekih para, starleta, alkohola, droge, a ja sam odlučio naraviti jednu jedinstvenu i unikatnu pjesmu, te u spotu predstaviti svoju djevojku i sebe, te druge podstaknuti da je ljubav ono bez čega ne možemo“, ističe Hell-N.

Tekst za pjesmu potpisuje lično Helen Vidošević, produkciju je radio Damir Dyme Kopić. Spot je snimljen, te je i to mladi Zeničanin uzeo u svoje ruke, te tako i pored teksta, potpisao i montažu.

Premijerno na Portalu 072info, možete pogledati spot za ovu prelijepu ljubavnu pjesmu, a mi želimo Helenu mnogo uspjeha u nastavku karijere.