„Prestani da izgledaš, počni da pjevaš“: Marija brutalna prema kandidatkinji

marija

Prelijepo stilizovane, ali nedovoljno muzički spremne u “Zvezdama Granda” nastupile su Nina Đumić i Snežana Kačar koje su dobile polovične ocjene žirija, 4:3 glasa u korist Nine.

Đorđe David nikome nije dao glas, što je stresno uticalo na njega. Rokera su šokirali njihovi nastupi koji nisu zadovoljili kriterijume šestog kruga.

„Nina, dječija izvedba prve pjesme sa moje strane. Neda ga to lijepo zavuče, to je drugačije u izrazu. Ti izgledaš fenomenalno, ali sliku ne prati toni nisam mogao da glasam. Kandidatkinja broj dva, prva pjesma sve u falšu vjeruj mi“, objasnio je Đorđe.
Sličan stav dijelila je i Marija, koja je izrevoltirana obrazložila svoje viđenje.

“Djevojke, šta je ovo? Nina, prestani više da izgledaš, počni da pjevaš, molim te. Treba ti malo. Ovo ti govorim zato što postoji bezbroj pjevačica koje pjevaju malo bolje od tebe, a izgledaju duplo gore od tebe , a strava su. Popravi Nina to pjevanje. Druga kandidatkinja, ja znam da tebe tvoj mentor voli, i ulaže vrijeme, međutim nije bilo dobro. Ja ne znam šta ovakvi kandidati treba da rade u slijedećem krugu, to je moje najiskrenije mišljenje”, jasna je bila Šerifovićeva.

Snežana je dala glas Nini koja joj je poručila da nešto mora da promijeni u interpretaciji, dok je Kačarovoj dala glas jer je smatrala da zaslužuje još jednu šansu.

Marija je dodala kako je Snežana trebala da odabere lakši program jer bi ona sama sa klavirom bila “pista za propast”, dok se takmičarka pravdala kako nije tako zvučalo na probi i da ne bi odabrali ovaj program da je bilo drugačije.

Ceca je smatrala da je Nina bila za nijansu tačnija, dok joj Snežana nije zvučala stabilno, a Viki je glasala za obe iz razloga što nije željela da neko ispadne direktno u ovom krugu, pa situaciju uporedila sa svojim kandidatom na koga se niko nije sažalio.

Nova.rs