Portal 072info

Presudom utvrđeno da je zamjenik ministra pravde prof. Nezir Pivić klevetao Kasumovića

116601461 735247263713600 1371335557393964357 n
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji,

Želim sa Vama podijeliti svoju satisfakciju nakon još jedne dobijene pravne #bitke protiv retrogradnih političkih snaga koje zbog vlastitih i interesa svojih političkih mentora naš narod i grad dovode u tešku situaciju. Laži, obmane, smutnja uz zloupotrebu javnih emitera i drugih medija, koje finansiraju novcem građana, politika je SDA Zenica i njenih aktuelnih lidera zbog čega najviše ispaštaju #Zeničani i naš grad.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Četvrtu godinu moja #porodica i ja, te svi građani koji javno podržavaju moj rad, kao i oni koji se usude javno kazati bilo što protiv politike SDA Zenica, trpe uvrede #SDA “propagandne mašinarije” koju je predsjednik SDA Zenica Nezir Pivić ozvaničio Odlukom o formiranju Komisije za društvene mreže.

Nažalost, ova manja grupa preostalih skljedbenika sulude politike koja je svojim odlukama, nepotizmom, zloupotrebama itd. nanijela neprocjenjivu štetu državi Bosni i Hercegovini, Gradu Zenica ali i samoj SDA, ostaje nekažnjena za formiranje hordi botova, armije takozvanih lažnih #facebook profila, twitter i #instagram naloga, čiji je zadatak narušavanje ugleda i časti mene, moje porodice i svih Zeničana koji se protive politici SDA Zenica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I dok njihovo bjesomučno #laganje i terorisanje sugrađana na društvenim mrežema ostaje još uvijek nekažnjeno zbog nedostatka zakonskih akata, naš pravosudni sistem uspijeva čuvati svoj i kredibilitet građana.

Predsjednik SDA Zenica prof.dr. Nezir Pivić, zamjenik ministra #pravde Bosne i Hercegovine, profesor na Pravnom i drugim fakultetima Univerziteta u Zenici, član više komisija… presudom Općinskog suda u Zenici od 17.07.2020. godine odgovoran je za izražavanje klevete, odnosno iznošenja neutemeljenih i lažnih izjava u medijima protiv mene. Osim naknade nematrijalne štete koju ću kao i uvijek, pokloniti, prof.dr. Nezir Pivić, predsjednik SDA Zenica i zamjenik ministra prvade BiH, zamislite, zbog klevete i iznošenja neistinitih činjenica dužan je uputiti mi javno izvinjenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poštovani sugrađani, dragi Zeničani, za nepune četiri godine SDA Zenica i njeni koalicioni partneri i sateltiti, protiv Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice podnijeli su 40-tak prijava koje su odbačene kao neutemeljene. To je dokaz njihovog neznanja, nemoći i ogromnog političkog pritiska kojem sam izložen u svome radu u ovom mandatu. Takve pritiske i trenutno trpim zbog 20-godišnjeg nerada i krađe Zenice i Zeničana od strane SDA i njenih kadrova.

Ova presuda, jedna je od meni dražih pobjeda na putu do konačne pobjede za bolju i pravedniju Zenicu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 69
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Opljačkana kuća u Zenici, ukraden srebrni nakit

072info.com

Zenica: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

072info.com

U Zenici ukradeno pet bicikala

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)