Portal 072info

PREVARA U ZENIČKOJ SREDNJOJ ŠKOLI Ukraden brend zeničkog KING-a

Fast food “KING” smješten u Travničkoj ulici, kod Osnovne škole “Miroslav Krleža” u Zenici, zahvaljujući maksimalnim naporima i kvalitetnom hranom dospio je na sami vrh ljestivce kada govorimo o brzoj hrani u zeničkoj regiji. Mladi Adnan Luković rijedak je slučaj svijetlog primjera i pored katastrofalnog stanja države, a koji se uspio izboriti da opstane i uspije u svom gradu ne bježeći preko granice.

Međutim, danas su se oglasili Saopćenjem za javnost koje prenosimo u cjelosti:

Ovim putem želimo skrenuti pažnju kako se iza zatvorenih vrata dvije srednje škole na Bilmišću dešava klasična prevara i krađa intelektualne svojine. Naime, u prostoru školskog restorana otvoren je fast food koji koristeći naziv, ponude i ideje KING-a smještenog u Travničkoj ulici svojim kupcima (ponajviše školarcima) svoj fast food predstavlja kao podružnicu KING-a čiji je vlasnik Adnan Luković.

S tim u vezi, ovim putem želimo obavijestiti sve naše potrošače kako naš fast food nema nikakve veze sa nedavno otvorenim u srednjoj školi na Bilmišću, a krađu našeg identiteta i kvalitetnog poslovanja smo već danas prijavili nadležnim institucijama koje će sankcionisati slučaj poput ovog.

Smatramo ovo velikim udarom na naš brend koji je stvoren zahvaljujući 24-satnim naporima koje ulažemo iz dana u dan, a kako je javnost ostala zbunjena i povjerovala da je riječ o našem drugom objektu, prinuđeni smo na ovaj način sugerisati na pravu stranu priče.

Budući da imamo određena saznanja kako se ovakvo nešto uskoro treba realizovati i u pojedinim fakultetima koji imaju prostorije za kantinu, javnosti podvlačimo kako će Fast food “KING”, koji se nalazi u Travničkoj ulici, bilo kakvo širenje ili otvaranje novih poslovnica u gradu javnost obavijestiti putem medija i svoje zvanične oficijelne Facebook stranice.

Fast food King Zenica

Podijelite članak
  • 1
    Share