PRIČA IZ BINGA: Nena došla na kasu, ali nije imala novca da plati…

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Na popularnoj Facebook stranici “Hate Crew Tuzla” objavljena je priča koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

  • Ja danas u ‘Bingu’ kupi sebi ono studentskih potrepština… kad na kasi jedna nena nakupila svega i da plati, nema para. Jadna čula da je “legla” penzija, ona i zaboravila pare da ponese od sreće… I one kasirke napraviše frku kao da je milion u pitanju… Kad neki momak u crnom, iza te nene, kaže: “Uredu je… Ja ću platiti”.
ČITAJ JOŠ:  Zatvorena biračka mjesta na prijevremenim izborima, slaba izlaznost

“Neno, treba li vam još šta?” Ja zakov’o… ne vjerujem… Gleda on šta je kupila, i ode frajer. Gdje će?? Ode između onih polica i uze litar ulja, uze neke špagete, uze svašta nešto…

Nena govori: “Nemoj, nemoj”. Lik kaže: “Nek je zdravlja neno, imam i ja nenu istu kao vi. Sve ja znam šta vama treba.

Provuče frajer karticu i za svoj i za njen račun i još pita: “Treba li vam pomoći da to odnesete? Kaže nena baš ovako: “Ne treba sinko, Allah te nagradio”.

ČITAJ JOŠ:  Zijad Lugavić novi gradonačelnik Tuzle

Lik kupi svoje stvari, kad “frajeri” iz sikjuritija, 3 puta veći od njega, ondje na kasi mu pružaju ruku: “Svaka čast, momčino!” Kaže on njima: “U istoj ste mogućnosti kao i ja, što niste i vi pomogli? Samo gledate kako drugi nemaju ništa. De, pusti me da prođem… Hvala vam puno baš ste ljubazni”

Ja ljudi zakov’o!!! Ko je frajer? – navedeno je u objavi.

(Tekst prenosimo iz arhive iz 2016. godine)

GODISNJICA
MARKETING