PRIČA ŽENE KOJA JE ROĐENA SA DVIJE VAGINE: Jednu koristim u privatne, drugu u poslovne svrhe

0 My hubby takes my sultry OnlyFans pics and our marriage is stronger than ever e1642949985581 750x454 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Evelin Miler iz Australije rođena je sa dvije vagine i dvije materice – ali to nije saznala sve dok nije imala 20 godina. Ipak ona je ovu bizarnu situaciju iskoristila na najbolji mogući način pa sada snima sadržaj za OnlyFans i zarađuje odlično.

Pošto je počela da se bavi seksualnim radom nakon raspada veze, Evelin kaže da sada drži jednu vaginu za poslovne potrebe, a drugu za lični život – i trenutno je trudna sa svojim drugim djetetom.

ČITAJ JOŠ:  Dejana Talk Show: BAJKE- ČAROBNI PUT KA SEBI

-Radila sam kao nezavisna pratnja oko sedam godina i tako sam putovala po svijetu. Mogla sam da koristim jednu vaginu za posao i jednu vaginu za svoj lični život, što mi je emocionalno i fizički mnogo olakšalo stvari. Nakon što sam prestala sa tim, pokrenula sam OnlyFans, snimajući sadržaj za odrasle sa obje vagine – i bilo je veoma, veoma uspješno – rekla je Evelin.

-Kada sam shvatila da to što imam dvije vagine ne utiče negativno na mene, izašla sam javno na Reddit, društvene mreže i Only Fans, i od tada je bilo ludo. Ne bih voljela da imam samo jednu vaginu. Dvije su učinile moj seksualni život zabavnijim i mislim da je važno da prihvatim sva tijela, svi možemo biti toliko različiti – kaže ona.

ČITAJ JOŠ:  „Mislim da ne treba da se baviš pjevanjem“: Otac takmičarke je član poznatog benda

GODISNJICA
MARKETING