Screenshot 2 42
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 11, 2021 @ 16:00
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Pitao ju je želi li na večeru, u kino, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu ili skejtanje, a mogla je odabrati i kombinaciju više stvari ili predložiti nešto što nije navedeno. 

NER FIT

Djevojka je podijelila na društvenim mrežama neobičnu situaciju u kojoj se našla kada je s mladićem Grahamom dogovarala spoj. On ju je, naime, pozvao da se vide uživo nakon što su se dopisivali, a kada je pristala stigao joj je neobičan zahtjev od strane njega koji je trebala ispuniti.

Poslao joj je obrazac, odnosno online upitnik o njezinim interesima i stvarima koje voli kako bi je što bolje upoznao i prije samog susreta i osigurao da se oboje dobro provedu, prenosi Večernji list.

@maytheeleven

surprise my life changed slightly #lifeupdate #relationships

♬ original sound – Maythe Eleven

Pitao ju je želi li na večeru, u kino, muzej, na planinarenje, plažu, sladoled, toplu čokoladu ili skejtanje, a mogla je odabrati i kombinaciju više stvari ili predložiti nešto što nije navedeno. Ako se odluči za restoran, onda slijedi još jedno pitanje – kakvu hranu voli jesti – koje bi Grahamu olakšalo odabir lokala.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Katrina je ispričala da je odabrala sve opcije kako bi mu olakšala organizaciju spoja, a onda je stiglo još pitanja. Kakvu odjeću želi da oboje nose, od pidžame do haljine i odijela s kravatom.

Za kraj je još trebala dodati neke bilješke i napomene, ako ih i ima.

Ne samo da je kreirao cijeli ovaj upitnik, Graham je za kraj poslao dokument s rezultatima, odnosno Katrininim odgovorima kako bi tok spoja imala na jednom mjestu.

Ljudi koji su vidjeli Katrininu objavu šokirani su Grahamovim trudom, ali pozitivno. “Ovo je onaj tip muškarca koji ima super ideje za date i nakon 27 godina braka. Odobravam.”, napisao je neko.

Graham nije stao s upitnicima ni nakon datea. Poslao je novi u kojem je pitao je li bilo neugodnosti tokom izlaska, je li osjećala mučninu, leptiriće u trbuhu i ubrzano lupanje srca, ali Katrina kaže da ga nije ispunila, već je samo nastavila izlaziti na spojeve i sada su u vezi na daljinu. 

LIDER