Portal 072info

Privlačnost kao ključni faktor: Uz ove načine povećajte svoje izgleda da je osvojite

Koliko će ona biti raspoložena za seks, zavisi od toga koliko je privlačite, kakav je vaš odnos, kako je raspoložena, kakav je dan imala na poslu…

Ljubljenje
Samo jednim poljupcem možete učiniti da joj klecaju koljena i da bude spremna da baci sve sa sebe, pa se potrudite da to radite besprijekorno. Pored toga što je će takva predigra izludjeti, upamtite da nema dobrog seksa bez fenomenalnog poljupca.

Ne plašite se je pitati
Svaka žena je jedinstvena, svaka ima posebne fantazije i potpuno neočekivane snove. Ne postoji generalno pravilo – neke vole da dominiraju i vezuju svog partnera, neke vole da one budu potčinjene, dok ima i onih kojima je fetišizam potpuno neprivlačan. Zato je morate pitati šta je uzbuđuje. Ne postoji ništa više seksi od muškarca koji je spreman da ispuni fantazije svoje partnerke.

Vježbajte zajedno
Jeste li znali da se žene uzbude kad znaju da su poželjne? Pozovite je da vam se pridruži na treningu – pored toga što ćete oboje učiniti mnogo za svoje tijelo, ona će biti svjesna svoje privlačnosti u opremi za vježbanje, a ako ne bude, stavite joj do znanja koliko joj dobro stoje top i helanke.

Učinite da se osjeća prijatno
Većina ljudi je spremna za eksperimentisanje u seksu, ali je nekim potrebno malo više sigurnosti kako bi se oslobodili i probali da ostvare svoje najluđe snove. Dakle, potrudite se da vam potpuno vjeruje i opravdajte njeno povjerenje.

Omiljene poze
Njene želje su važne, njene želje su nešto što u svakom trnutku morate imati na umu, ali… Nije sama u krevetu. Tu ste i vi, sa svojim željama. Dakle, kada se postarate da ona doživi vrhunac, iznenadite je nekom pozom o kojoj ste i sami maštali. Na taj način ćete pokazati da umijete da preduzmete inicijativu i da ste veoma maštoviti kada je u pitanju seks.

Podijelite članak