Portal 072info

PRIZNALA SVE U RIJALITIJU! Starleta krijumčarila drogu u intimnim dijelovima tijela!

parovi 9 261855 photo E Stock milos rafailovic 1000x0 750x500 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Učesnica “Parova” Nina Prlja je u pritvoru bila četiri mjeseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana.

Nakon toga ova rijaliti-zvijezda riješila je da stekne slavu i priča o svojim djelima, te je ušla u poznat zabavno-humoristički program. Jednom prilikom Nina je čak otkrila šta se sve dešavalo dok je bila u zatvoru.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema vještačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a ljeti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vrijeme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina tada i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres:

– Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi! Srećom, mene nisu povrijedile – govorila je Prlja.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Podsjetimo, Nina Prlja preživjela je horor kada je bila uhapšena zbog navodnog šverca kokaina. Prlja je javno pričala o svemu što joj se dogodilo u poznatoj emisiji “Iza rešetaka”, te tom prilikom razjasnila da nije krila drogu u v*gini kako se pričalo i pisalo. Rijaliti-zvezda priznala je krivicu i dobila je 2 godine zatvora, iako joj je zbog organizovanog kriminala prijećeno da će 10 godina biti u zatvoru. Ostali su skoro svi pušteni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

alo

POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 1
    Share
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info - klikni ovdje da preuzmeš!

REKLAMA
KRAJ REKLAME

PLAKAT ARNEL ZAVRSNI