Portal 072info

PRLJAVE TAJNE NAJPOZNATIJE BOSANKE U HOLIVUDU “Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude sa Vol Strita, Vašington i kraljeve….”

Amerikanka bosanskog porijekla Sanela Dženkins dospjela je ovih dana u žižu interesovanja američke javnosti. Poznati glumac Robert Dauni Džunior šokirao je sve razotkrivši tajni svijet pedofilije i prostitucije u Holivudu, a kao jednog od glavnih aktera naveo je Sanelu.

U njegovom ekspozeu u kojem navodi sve prljavštine i perverzije iz političkih krugova i industrije zabave, Robert je kao jednog od ključnih igrača istakao Sanelu Dajanu Dženkins, sa kojom je nekada bio blizak prijatelj, piše B92.

 

– Nemam problem sa bilo čime što ljudi dobrovoljno rade u svojim životima sve dok je to u saglasnosti s drugima i dok ne povređuje druge psihički ili fizički. Ja sam bivši blizak prijatelj sa ženom koja se zove Dajana Dženkins. Sumnjam da je znate, ali ona je Rozeta Stoun svakog skandala i perverzije, od Holivuda preko cijele planete. Ona je ekstremno bogata raspuštenica čiji muž je upravljao britanskom Barkli bankom, a ona je bila zadužena za arapske investitore u banci!

Upravljala je prstenom visoke prostitucije za Arape, ljude s Vol Strita, Vašington, kraljeve i holivudsku elitu. Takođe je veliki filantrop, mecena umjetnosti, politički donator i društvena hostesa svima. Njeni najbolji holivudski prijatelji su između ostalog Šon Pen, Klajv Dejvis, Ari Emanuel, Džordž Kluni, Sindi Kraford i njen mali kućni ljubimac Hajden. Dajana je posrednik između bogatih Arapa, Azijata, sportista sa holivudskim glumicama- modelima. Ona je takođe bolesna i uvrnuta – napisao je Dauni.

Ko je Sanela Ćatić?

Rođena je u Sarajevu 1973. godine kao Sanela Ćatić, tamo je provela mladost i nikada nije zaboravila odakle potiče, pa je zbog toga i zaslužna za dovođenje velikih zvijezda u Bosnu, između kojih je i Anđelina Džoli.

Poznata je po humanitarnom radu, učešću i osnivanju TV1, a gotovo da nema medija koji nije pisao o razvodu Sanele i bogatog britanskog bankara Rodžera Dženkinsa, koji joj je velikodušno i bez povlačenja po sudu prepustio pola svog bogatstva, koje se procjenjuje na 380 miliona evra.

Tako je Sanela postala jedna od 500 najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box