Procurio intimni snimak Dalile Dragojević

Procurio intimni snimak Dalile Dragojević

Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim slikama sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi.

Dalila Dragojević napravila je pometnju kada je poslije Zadruge i raskida sa Filipom Carem objavila snimke sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke, dok se voze kolima. Od tog dana neprestano se špekuliše ko je misteriozni momak sa kojim se viđa Dalila, a njene objave na Instagramu podižu dodatnu prašinu.


Dragojevićka već danima uživa na Crnogorskom primorju i po njenim slikama sa mora možemo da vidimo koliko se sjajno provodi. Ona je sad objavila snimak iz kreveta, na kom se vide samo njene razgolićene noge, uz koju je stavila pjesmu “Čini mi se da sam se zaljubila”.


Već je poznato da Dalila jako voli ovu pjesmu i da ju je rado pjevala na samom početku odnosa sa Carem, a fanovi su špekulisali da ju je posvećivala i Anđelu Rankoviću tokom njihove kratke afere. Očigledno je Dalila ponovo sretna i zaljubljena, pa te informacije rado dijeli na svom Instagramu.

  • Čini mi se – napisala je Dalila na storiju uz dva emotikona.

Dalila već na slijedećem storiju objavila sliku muškarca koji je posljednjih dana čini sretnom, ali njegov identitet i dalje nije željela da otkriva, pa je preko lica svog momka stavila veliki žuti emotikon.

alo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE