PROFESORICA IMALA ODNOSE SA UČENIKOM I TO PRED OSTALIM UČENICIMA: Sve je isplivalo, javnost ostala u šoku

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Marka Bodin (32), nekadašnja profesorka engleskog jezika u školskom okrugu Tombol u Teksasu, koja je godinama imala intimne odnose sa maloljetnim učenikom, može se smatrati izuzetno sretnom ženom.

Naime, sudija Okružnog suda Haris Greg Glas strpao je u zatvor na samo 60 dana i uprkos tome što je tužilaštvo insistiralo da iza rešetaka provede barem sljedeće dvije decenije.

Pored toga, Bodin neće morati odmah u zatvor zato što se nedavno porodila, a na izdržavanje kazne mora da se javi najkasnije do 5. juna 2023. godine, što će joj ostaviti sasvim dovoljno vremena da se prijavi kao s*ksualni prestupnik.

Takva klasifikacija zakonski će je pratiti doživotno, a uz to će se narednih deset godina nalaziti na izdržavanju uslovne kazne.

Marka Bodin priznala je krivicu za teško s*ksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 14 godina, a njena neprimjerena veza izašla je na vidjelo prošle godine kada je direktoru priznala da je uznemirava bivši učenik.

Kazala mu je da 16-godišnjak prijeti da će zbog nje povrijediti sebe, a kada su dječaka istražitelji upitali zašto mu je to namjera, čuli su dosta više od očekivane priče o nesrećnom zaljubljivanju jednog tinejdžera u atraktivnu nastavnicu.

Dječak je istražiteljima ispričao da se sa Bodin sprijateljio dok su igrali igru Fortnite na internetu, da su potom počeli da razmjenjuju eksplicitne fotografije, ali i imaju idnose nedugo nakon što je on napunio 13 godina.

Njihova veza trajala je sljedeće tri godine, a Bodin se čak nakon razvoda preselila u dječakov stambeni kompleks. Imali su odnose u učionicama i automobilima sve dok se “veza” nije zakomplikovala, a na suđenju je pojašnjeno i da dječak nije otac bebe koju je Bodin donijela na svijet.

  • Srce mi je slomljeno zbog podnosioca pritužbe i njegove porodice. Silno sam razočarana ishodom, što kao tužiteljka koja brine o zlostavljanoj djeci, a što i kao građanin okruga Haris – prokomentarisala je izrečenu kaznu tužiteljka okruga Haris Džana Osvald, inače šefica Odeljenja za zločine protiv djece.
GODISNJICA
MARKETING