Portal 072info

Provjereno djeluje: Goriš od želje da budete zajedno, uradi ovo i bit će lud za tobom!

Nisi baš sigurna hoće li pasti na tvoje čari? Već dugo ti se niko nije toliko svidio i goriš od želje da budete zajedno? S ovih pet savjeta to će ti uspjeti kao od šale!

1. Budi onakva kakva jesi!

Da, to smo već često čule. Ali to stvarno pali! Što si opuštenija, prirodnija i iskrenija – bolje ćeš proći. Atmosfera će biti opuštenija i moći ćete se nasmijati. Ako ga nasmiješ – gotovo si već osvojila njegovo srce!

2. Nešto za sjećanje

Kako te ne bi lako izgubio iz misli, trebaš imati nešto na sebi što može povezati s tobom i što će ga podsjećati na tebe. To može biti tebi svojstven osmeh, ali i neki intenzivan, neobičan miris. Malo tvog omiljenog parfema na vratu i taj će miris uvek povezivati s vašim prvim izlaskom!

3. Nemoj brzati

Nemoj mu odmah skočiti u naručje ili munjevito reagovati na svaki njegov mig. Ako ti napiše poruku, slobodno malo pričekaj prije nego mu odgovoriš. Nemoj na svaki njegov prijedlog za izlazak odgovoriti sa „Može!“, nego otiđi koji puta napolje s prijateljicom. Nemoj biti „laka“ – neka zna da te ne može odmah dobiti!

4. Svejedno se obuci

Pazi kod oblačenja da ne djeluješ previše „golo“. Dakle, nikakve seksepilne krpice ne dolaze u obzir, niti pretjerana šminka, a niti previše laka za kosu nije poželjno. Obuci se lijepo, ali tako da se dobro osjećaš. Miniće, potpetice ili previše šminke plaše muškarce.

5. Pokaži zanimanje

Pokaži zanimanje za njega kao osobu, zapravo za njegov život. Pitaj ga gdje je išao u školu, što je najradije radio u djetinjstvu, koliko ima braće i sestara i kako najradije provodi slobodno vrijeme. Tako ćeš otkriti koje su vam stvari zajedničke, a možete se i dobro nasmijati dogodovštinama iz djetinjstva.

Avaz.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box