Prva kompanija iz regiona na NASDAQ: Direktor Meridianbet govori na Senzal Danu investitora

Prva kompanija iz regiona na NASDAQ: Direktor Meridianbet govori na Senzal Danu investitora

Kako izgleda biti prva kompanija iz regiona koja je uspjela da se listira na američku berzu NASDAQ?

Zoran Milošević, CEO kompanije Meridianbet, prve regionalne kompanija koja je izašla na američki berzu NASDAQ, biće govornik na Senzal Danu investitora. Riječ je o jednoj od najznačanijih investitorskih konferencija na nivou Zapadnog Balkana, koja će biti održana u srijedu 26. juna u Opera & Theater Madlenianum u Zemunu.

Senzal okuplja najznačajnije investitore, finansijske stručnjake i korporativne lidere koji ćerazgovarati o trendovima, situaciji i prilikama za lični rast u svijetu tržišta kapitala i investicija. 

Kao CEO prve firme iz regiona koja je dio najregulisanijeg tržišta na svijetu, Milošević će sa domaćom javnošću podijeliti dragocjene uvide otome kako je nastala i sprovedena ideja nesvojstvena domaćoj biznis zajednici, izazovima i prednostima ulaska na američko tržište, kao i budućim planovima kompanije koja je odnedavnona najregulisanijem tržištu svijeta.

Kompanija Meridianbet dio je Golden Matrix grupacije (GMGI).

O Kompaniji Meridianbet

Meridianbet je regionalno vodeća i najstarija kompanija u oblasti igara na sreću, sa prisustvom na preko 20 tržišta Evrope, Afrike i Južne Amerike. Pripada malobrojnoj grupi globalnih gaming kompanija koje su vlasnici sopstvene softverske infrastrukture, što omogućuje da posluje i kao priređivač i kao distributer softvera za igre na sreću, kroz sistem franšiza.

Osnivač je i član Evropske organizacije za pravo igara na sreću u Briselu (EOGL) i primljena u članstvo UN Global Compact, krovne svjetske organizacije za društveno odgovorno poslovanje Ujedinjenih nacija. 

Za više informacija:

[email protected]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica