Prvi AI planer vjenčanja traži parove koji će biti njegovi “pokusni kunići”

Tehnološka kompanija je u potrazi za avanturističkim parovima koji bi dopustili da im cijelo vjenčanje planiraju alati umjetne inteligencije (AI).

Ovo će biti prvi put da će umjetna inteligencija preuzeti vodstvo u planiranju svih aspekata vjenčanja, od odabira mjesta do cateringa, pozivnica za goste, rasporeda sjedenja, dekoracije, cvijeća, zabave, govora, pa čak i zavjeta.

Velika ušteda

Organizatori vjenčanja u prosjeku naplaćuju 10-15% troškova vjenčanja. To znači da bi to mogla biti velika ušteda ako dobiju priliku za umjetnu inteligenciju.

Planer vjenčanja koji 100% pokreće AI koristit će sofisticirane algoritme i modele strojnog učenja kako bi pripremio iskustvo vjenčanja određeno prema preferencijama, interesima i željama odabranih parova, na temelju jednostavnih pitanja i odgovora.

Proces obećava efikasnost, kreativnost i preciznost, uz zadržavanje ljudskog osjećaja kroz stalnu saradnju s parovima. Tehnološka firma namjerava javno dokumentirati i podijeliti rezultate.

Usluga je besplatna za zainteresirane parove.

Dijele priču

Od kandidata se traži da podijele svoju priču, viziju svog vjenčanja, predloženi datum vjenčanja i zašto vjeruju da umjetna inteligencija može ostvariti njihovo vjenčanje iz snova.

Odabranim parovima bit će pružena sveobuhvatna podrška i redovita ažuriranja tokom procesa planiranja.

David Joseph, direktor marketinga u Aimpoint Digitalu, rekao je:

“Aimpoint Digital je uvijek bio na čelu tehnoloških inovacija. Ovaj projekt nadilazi prikazivanje mogućnosti umjetne inteligencije – radi se o demonstriranju kako tehnologija može igrati intimnu ulogu u našim osobnim životima.

Uzbuđeni smo što smo pronašli parove koji dijele našu viziju i koji su spremni prepustiti sav trud i stres našem AI planeru vjenčanja, koji će isplanirati najsretniji dan u njihovim životima”, piše Daily Star.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE