Pudar: Kada vidim koliko BiH znači moj uspjeh sve dobije posebnu čar

1640109500 SA 00 01 09 19 Still001
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u malim bazenima u Abu Dhabiju za N1 je prokomentarisala veliki uspjeh.

“Moram prije svega da se zahvalim na ogormnoj podršci koju sam dobila ovih dana i stvarno mnogo mi znači kada vidim koliko ljudima u našoj domovini znače ovi uspjesi to dobije posebnu čar.”, rekla je Lana Pudar koja se potom osvrnula i na sam nastup:

“Ovo je stvarno poseban način da završim ovako dobru godinu. Stvarno sam ponosna na sve postignuto i zaista znam da se sav rad i trud isplatio. U Mostaru me čekaju školske obaveze, već naredne sedmice idem na državno prvenstvo tako da do kraja godine će biti burno. Nakon toga idu novogodišnji praznici gdje se nadam da ću uhvatiti koji dan odmora i napuniti baterije za novu sezonu.”

Pudar je zauzela treće mjesto na 200 metara delfin i osvojila historijsku medalju za Bosnu i Hercegovinu, na 50 metara joj je bilo malo potrebno za finale, dok je danas zauzela 7. mjesto na 100 metara.