Punjač baterija sa osiguranjem od 5.000.000$

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

slika (20)

Genius je predstavio tri nova modela prenosnih punjača za smartfone i tablete zahvaljujući kojima nikad nećete ostati bez energije.

Modeli ECO-u500, ECO-u700 i ECO-u1000 nude kapacitete od 5.200, 7.800, odnosno 10.400 mAh. Najjači model može da napuni bateriju tablet računara, a većini smartfona će obnoviti punjene baterije i do pet puta.

Sva tri modela su pouzdana i sigurna u radu, koriste najmodernije metode zaštite od prepunjavanja baterije (bilo da je u pitanju sopstvena baterija, bilo da je u pitanju uređaj koji pune), a energiju čuvaju u ugrađenoj baterijskoj ćeliji. Ugrađena dva USB izlaza omogućavaju punjenje tableta i smartfona (ili drugih uređaja koji se pune preko USB priključka) istovremeno.

Svi proizvodi imaju osiguranje od štete izazvane njihovim korištenjem u visini do pet miliona dolara.

Idealni su za korisnike koji su često na terenu, kao i za putnike na dužim relacijama, a mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicama opreme za računare, po cijeni od 2,900.00 dinara.

Mondo

GODISNJICA
MARKETING