Putovanje s djecom je posve novo iskustvo, evo šta vas očekuje

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Odmori su idealni kada želite da se oslobodite svakodnevne rutine. Napokon dobiajte vrijeme samo za sebe i svog partnera, no putovanja s malom djecom ili bebom daleko je od ludog provoda. Kada putujete s bebama morate isplanirati gotovo svaki detalj.

Ako ste navikli brzo hodati po aerodromu ili u dugim šetnjama morat ćete usporiti. Imajte na umu da oni hodaju sporije ili da ih morate nositi. Ne zaboravite da ćete češće morati praviti pauze za toalet jer djeca češće moraju u wc. Budite strpljivi i uživajte.

Prvi let za djecu može biti užasno iskustvo. Općenito mala djeca preziru kada moraju negdje sjediti dugo vremena. Da bi let bio što udobniji spakirajte dovoljno malih igračaka kako bi se sve vrijeme puta imali čime zabavljati. Ponesite čak i bojanke i bojice.

Kada planirate aktivnosti na odmoru neka budu što raznovrsnije. Dovoljno opcija neće ostaviti mjesta za dosadu vašoj djeci. Odaberite mjesto s otvorenim prostorom za trčanje ili plivanje.

Muzeji su također sjajni ali nemojte previše ostajati jer djeci lako dosadi.

Kada birate smještaj gledajte da to hoteli koji su prilagođeni djeci. U istom pravcu razmišljate i kada su destinacije u pitanju. Neka vam u neposrednoj blizini bude plaža, park i različiti supermarketi.

Osim toga razmislite o putovanjima koja su namjenjena porodicama jer će na taj način vaša djeca imati prijatelja za igru, a vi prijatelja s kojim možete otići na piće.

Klix