RADUJE SE NOVOJ EMISIJI: Ognjen Amidžić napustio bolnicu

ognjen amidzic2 750x500 1

Ognjen Amidžić je konačno napustio bolnicu KBC Bežanijska kosa u koju je primljen prije nedjelju dana zbog obostrane upale pluća. Podsjetimo, iako su dva uradjena PCR testa pokazala da je negativan na koronavirus, ljekari su insistirali da Amidžić uradi skener pluća, kao i test iz krvi, nakon čega je definitivno potvrđeno da je zaražen kovidom 19.

Ognjen je proveo sedam dana u bolnici, a danas je pušten jer su svi rezultati bili dobri, a test na antitijela pokazao prisutnost istih.

On kaže da se dobro osjeća i da veliku zahvalnost duguje lekarima iz KBC “Bežanijska kosa”.

– Hvala Bogu, dobro sam! Izašao sam iz bolnice i konačno sam kod kuće s porodicom. Moram da se zahvalim doc. dr Mariji Zdravković, direktorici KBC “Bezanijska kosa”, ass. dr sci. med. Mariji Branković, načelnici odjeljenja gastroenterologije, kao i kompletnom osoblju odeljenja gastroenterologije. Hvala svima koji su brinuli i koji su mi se javljali. Naravno, hvala predstavnicima sedme sile, mojim kolegama na razumijevanju. Radujem se novoj emisiji u utorak veče koja će biti spektakularna – rekao nam je Amidžić.

Plus

Prethodni članakMALO SE ZNA O ANĐELI: Sašina žena je prirodna ljepotica
Sljedeći članakMarini Tucaković se pogoršalo zdravstveno stanje: “Već nekoliko dana je loše”