Raf Camora još jednom osvojio BiH: Kotira visoko na trending listi YouTube kanala

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedan od najpoznatijih evropskih repera Raf Camora, nakon spektakularnog nastupa u Sarajevu na koncertu Bube Corelija i Jale Brata, publiku je počastio novom pjesmom i fantastičnim spotom.

Naime, radi se o novoj pjesmi “Risiko”, koju je snimio s poznatim njemačkim reperom Bonezom MC.

Za nepuna 24 sata ova pjesma je postala veliki hit sudeći po trendingu u velikom broju zemalja u Evropi.

  • Pjesmu snimio s njemačkim reperom Bonez MC

    Pjesmu snimio s njemačkim reperom Bonez MC

Međutim, njihova pjesma je u BiH postigla veliki uspjeh te se tako našla na 22. mjestu u trendingu na YouTube kanalu, daleko ispred Srbije, Crne Gore, Hrvatske i ostalih balkanskih zemalja.

Fantastične kadrove koji su snimljeni na Kostarici prate dobro poznati zvuk ovog dvojca, kao i fantastične rime.

  • Foto: Raf s prijateljima

    “> Raf s prijateljima

    Raf s prijateljima

Podsjećamo, Raf Camora je jedan od najpoznatijih repera u Evropi i veliki je miljenik Balkanaca, a on je posebno vezan za Bosnu i Hercegovinu. To i nije čudno budući da se Raf druži s Bosancima i svojim dugogodišnjim prijateljima Mirzom Agićem i Sašom Stojanovićem, te reperima Emirezom i Delićem Damirom, poznatijim kao Pireli, koji su porijeklom iz BiH.

Raf Camora je nakon nastupa u našoj prijestonici zakazao za 2. septembar svoj samostalni koncert u Beogradu, gdje ga publika željno iščekuje, a mi vam do tada predlažemo da preslušate njegovu novu pjesmu i pogledate video.

GODISNJICA
MARKETING