Portal 072info

Rak zadržava ljutnju, Vodenjak brzo zaboravlja, a Ovan “puca”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Temperament je najviše pod utjecajem Marsa, a dok Rak zadržava ljutnju, Djevica je najsmirenija. Riba sve doživljava osobno, a najglasnije se ljute Ovan i Lav

Ovnovi su poznati po kratkom fitilju
Ništa ne uzrujava pripadnike ovog znaka kao manjak odanosti i nepoštovanje reda, a u stanju su se razbjesniti i zbog najmanje sitnice, jer će svaku uvredu doživjeti kao napad na ego. Kako su Ovnovi izuzetno temperamentni, u napadaju ljutnje ne biraju sredstva kojima će dotući protivnika. No ako druga strana ostane mirna, Ovnovi će se brzo ohladiti. Također, velika je vjerojatnost da će se prvi ispričati, što olakšava izglađivanje situacije, piše 24sata.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Bik ima puno strpljenja, ali ga ne treba izazivati
Strpljivi, mirni i promišljeni pripadnici ovog znaka imaju najizdržljivije živce u cijelom Zodijaku. Ipak, ako stalno izazivate njihovo strpljenje, čuvajte se, jer ćete čuti sve što vam zamjera od prvog trenutka otkako vas zna. Negativna strana Bikova temperamenta je to što oni ne prestaju težiti za pravdom, pa će godinama čekati da bi se osvetili onom tko im je nanio nepravdu.

Blizanci ljutnju izražavaju riječima
Veseli i hiperaktivni, Blizanci u raspravama nastupaju diplomatski i imaju zavidnu vještinu primirivanja situacije. Ako ih se razbjesni, priklonit će se niskim udarcima, riječima koje pogađaju protivnika tamo gdje je najslabiji. Tada će i vikati te neće slušati argumente druge strane, no prednost je što će se brzo odljutiti i biti spremni prijeći preko svađe bez zamjeranja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak trpi i rijetko ima izljeve bijesa
Pripadnici ovog znaka su brižni, dragi i dobroćudni te ne vole neugodne scene koje se svim silama trude izbjeći. Tolerantni su i rijetko se isprovociraju do te mjere da izgube živce. Velika je vjerojatnost da će Rakovi okrenuti leđa i samo otići usred svađe, no to ne znači da zapravo nisu temperamentni, već imaju odličnu samokontrolu. Zbog toga su skloni skupljanju bijesa i frustracija u sebi.

Lav je razdražljiv, ali nije opasan
Iako su pripadnici ovog znaka temperamentni, nisu ni približno eksplozivni kao Ovnovi. Razdražljivi su, a ako se uvrijede postaju hladni i proračunati. U ljutnji se postavljaju kritički prema drugoj strani, no popustit će ako uvide da su pogriješili. Kako su poprilično egoistični, ponekad će pravdu istjerivati glasnom vikom, no iako su skloni deranju, neće vrijeđati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica kontrolira emocije
Iako je većina pripadnika ovog znaka smirena i kontrolira emocije, postoje oni koje ljutnja, iako ih rijetko obuzme, tjera da razbijaju stvari i rade iznimno neugodne scene. Svi pripadnici ovog znaka mrze gubiti u raspravama, pa će se svim silama truditi predstaviti sebe kao moralne pobjednike. Nisu skloni svađama u javnosti, jer im je vrlo bitno da ih drugi vide kao kulturne, što dokazuje koliko se mogu kontrolirati i čekati pravo vrijeme za napad. Svađu obično započinju sitnim provokacijama, no to neće priznati.

Vaga se satima duri
Pripadnici ovog znaka rijetkima će pokazati svoje pravo lice u svađi, a samo će prema bliskim ljudima pokazati kako izgleda njihov bijes, dok će ostali vidjeti smirenog sugovornika. Vage može mnogo toga uvrijediti, a zbog toga su u stanju duriti se satima. U najvećim trenucima bijesa odlazi iz rasprave i spuštaju telefonsku slušalicu te očekuju da se iskupite velikim gestama.

Škorpion provocira, no ne gubi kontrolu
Pomalo arogantni i manipulativni, Škorpioni više pokazuju da su temperamentni nego što ih svađe doista izbacuju iz takta. Kasnije sebi zamjeraju što su drugima pokazali svoju slabost, no najčešće započinju svađu ako osjećaju da nisu bili prioritet bližnjima. Nekad se svađaju i reda radi, kako bi pokazali drugoj strani gdje su granice ponašanja koje su spremni tolerirati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Temperament Strijelca je nepredvidiv
U svađama su pripadnici ovog znaka poprilično iracionalni i nemaju poštovanja prema tuđim osjećajima. Napadat će drugu stranu bez plana, a iz faze vikanja prelazit će u fazu plača. Ipak, jednom izneseni stav ne mijenjaju, a potrebno im je puno uvjeravanja da oproste tuđe uvrede. Za njih je najbolje da ne ulaze u rasprave odmah, već da važnije odluke prespavaju.

Jarcu treba vremena da se smiri
Praktični i disciplinirani, Jarčevi su osjetljivi na tuđe potrebe i osjećaje, a u raspravama se obično trude sagledati stvarni uzrok neslaganja. Kako su ispod hladnokrvnosti vrlo emotivni, neće moći kontrolirati emocije osjete li da su njihove dobre namjere dovedene u pitanje. Trude se ne razbjesniti, spremni su na ustupke radi općeg dobra, mada imaju potrebu da sve bude po njihovom. Nakon teške svađe, mogu šutjeti danima dok se ne smire.

Vodenjak se lako ljuti, ali i zaboravlja
Pripadnici ovog znaka najčešće gube živce ako se susretnu s ograničenjima ili im se predbaci da su iznevjerili očekivanja. Uopće nisu samokritični, tako da o svojoj eventualnoj krivnji mogu razmišljati tek danima nakon sukoba. Najvažnije im je naglasiti da nitko njima ne može upravljati, no to najčešće nije istina jer su robovi svoje nervoze. Ipak, brzo zaboravljaju i spremni su prijeći preko svađe, pa čak i uvreda, ako je druga strana spremna na to isto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ribe su preosjetljive
Ribe su preosetljive, sve prihvata lično i zbog toga je često nadurena. Stalno mjenja raspoloženje i ne zna šta želi, ali zna šta ne želi. Kada neko pokuša da joj pomogne u nekoj odluci, to je isto nešto što može da je razljuti. Riba uglavnom svoju ljutnju zadržava za sebe, što je loše po nju jer je to kasnije vodi u depresiju i tugu. I kada se svađa, nije zlonamjerna, a ako im se izvinite, sve će zaboraviti.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME