Portal 072info

RAMOVIĆ NAKON POBJEDE NA “ZVEZDAMA GRANDA”: Nema sretnije osobe od mene!

U spektakularnoj finalnoj večeri 13. sezone “Zvezda Granda” u Beogradu po odluci stručnog žirija i sms glasova publike pobijedila je Džejla Ramović.

Sabiranjem glasova na tabeli sedamnaestogodišnja pjevačica iz Goražda je apsolutna pobjednica najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu sa ukupno osvojenih 1.017 bodova.

Talentovanoj pjevačici je njena mentorka Marija Šerifović uručila pobjedničku statuu, a predstavnik kompanije “Auto Čačak” uručio joj je ključeve automobila “Škoda rapid”. Pored toga ona je osvojila pjesmu i spot od “Grand produkcije”.

Nakon proglašenja pobjednicom, talentirana Ramović kratko se, još pod impresijama, obratila javnosti.

  • Nemoguće je trenutno reći šta osjećam. Želim se zahvaliti svima koji su glasali za mene, koji su bili od početka za mene i radili na meni, ali i mom najboljem mentoru na svijetu, porodici, prijateljima… Svima onima bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo. Nema sretnije osobe od mene trenutno – izjavila je Ramović neposredno nakon proglašenja pobjednika.

Podsjećamo, sabiranjem bodova 33 članova žirija iz cijelog regiona i SMS glasova publike izabrana je pobjednica.

Ona se u finalu predstavila pjesmama grupe Stijene “Ima jedan svijet” i “Nismo smeli” Jovane Nikolić i Marije Šerifović. 

Podijelite članak
  • 487
    Shares

Počitajte još

Pogledajte kako je Džejla zajedno sa Marijom Šerifović proslavila veliku pobjedu (VIDEO)

Redakcija

Džejla Ramović pobjednica “Zvezda Granda”

Redakcija

DŽEJLA UBJEDLJIVO VODI: Odlučit će glasovi publike

072info