Razija Čolaković, mlada i sa 39

Dizajn bez naslova 2022 01 17T195220 219 1536x1229 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Razija Razo Čolaković jedna je od osoba na čiju objavu slučajno naiđete po društvenim mrežama, namjerno je zapratite i svaki dan se punite pozitivnom energijom. Rođena je u Cazinu, trenutno živi u Brčkom, a o teškom odrastanju nije se libila govoriti i pisati. Iza ove ponosne, ali i prkosne, žene, majke i supruge sada stoje tri objavljene knjige.

Osnivačica je najpopularnije stranice na Facebooku s naših prostora „Muhabet sa Razom“, koja ima više od 190 hiljada pratitelja. Uvijek pozitivna i nasmijana žena, mualima je, kolumnistica, make-up artistica, spisateljica i majka dvoje djece.

Jučer eje na svojoj stranici podijelila da slavi 39. rođendan, a na fotografijama koje je objavila Razo izgleda jako mladoliko, rijetko ko bi rekao da ima te godine.

– Danas mi je tridest i devet godina… Godine ne osjetim. Jedino što želim je ostati svoja i Bogu zahvalna i zadovoljna na svemu. Na iskušenjima, ali i nagradama, kojima me Uzvišeni obasipa iz svoje velike milosti. Hvala mom čojku što me slikao. Hvala mojim prijateljicama što su mi dan uljepale… Hvala svima vama što me trpite ovakvu ludu, napisala je Razija uz nekoliko svojih fotografija.