Razveli smo se jer imamo previše djece: Nijedan brak ovo ne može da preživi

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nemoguće je da partneri odgajaju osmero djece i da ne zaborave na sebe u tom procesu – ustvrdila je Kim Tucci u svojoj ispovijesti, u kojoj je pisala o tome kako je i zašto njezina veza s Vaughnom, ocem sedmero njihove djece, zapala u krizu.

Na kraju su se dogovorili da se rastanu.

U januaru 2016. Kim je postala majka petorki – jednog dječaka, Keitha, i četiri djevojčice: Ali, Penelope, Tiffany i Beatrix. Iz prethodne veze imala je sina Kurta (13) a u braku sa Vaughnom ranije je dobila kćeri Avu (9) i Indianu (7). Nakon što su se ona i suprug razveli, kaže kako je prethodno prolazila kroz teško razdoblje.

Vaughn i ja dijelili smo dom, ali izgubili smo se tokom godina, kroz suze i stres zbog podizanja toliko ‘malih ljudi’ – kaže. Naime, oni su 2016. s velikim veseljem čekali još jednu bebu, kad ih je iznenadila vijest o tome da Kim nosi petorke i sve se promijenilo. – Dinamika u kućanstvu jako se mijenja kad se djeca uvedu. Potrebno je puno više napora da se pronađete između svih obaveza – napisala je Kim na Instagramu, sedam dana nakon što su se ona i suprug razdvojili.

Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je jedno od najtežih razdoblja u mome životu. Morala sam naučiti staviti svoju sreću na prvo mjesto, što je zaista bila teška lekcija – kaže. Dodaje kako se s djecom u braku pojave poteškoće i teško je da se partneri ne izgube u tome. Ponekad je jedino rješenje to da se rastanu i odu svaki u svome smjeru.

Da, žalosno je zatvoriti ovo poglavlje u našem životu, ali iskreno se radujem nepoznatom elementu moje budućnosti. Jer, stvarno sam se izgubila posljednjih nekoliko godina, nisam više znala gdje je moje mjesto u životu i nisam bila svjesna toga ko sam. Previše sam podlijegala pritisku da bih bila dobra majka, supruga i imala besprijekoran dom – priča Kim.

Dodaje kako je htjela da svi oko nje budu sretni, ali u njoj su nastajale pukotine i pomalo počele izbijati na vidjelo. To nije promijenilo odnos koji ona i Vaughn imaju, kaže, jer i dalje će zajednički brinuti o porodici, budući da prema njemu i dalje osjeća samo ljubav i poštovanje.