Portal 072info

Reagiranje mještana Lukovog Polja: Sada svi prisvajaju zasluge, a Kasumović je jedini zaslužan za projekte

lp 2
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon što su pojedini kandidati za Gradsko vijeće Zenica pokušali prepisati zasluge asfaltiranja puta prema Mrtvicama u Mjesnoj zajednici Lukovo Polje, te betoniranja puta u ulici Goraždanska od 25 do 37, oglasili su se mještani ovog naselja.

Na adresu portala javili su se brojni mještani, koji tvrde da su zasluge za realizirane projekte, zapravo, jedino gradonačelnika Fuada Kasumovića koji je odlučio ispuniti njihove zahtjeve.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

-U maju je posjetio našu Mjesnu zajednicu i još tada kazao da je upoznat s problemima Lukovog Polja, da su zaprimljeni zahtjevi, te da će sve biti urađeno – kaže nam mještanka Lukovog Polja, koja je dostavila i spisak potpisa 48 mještana koji su se obratili Gradu Zenica putem MZ sa zahtjevom za asfaltiranje i rješavanje dugogodišnjih problema za koje niko ranije nije mario.

Osim toga, na zahtjev mještana i spremnost Grada Zenice na čelu sa Kasumovićem, uvažena je i molba za izgradnju dječijeg igrališta, koje već sada plijeni pažnju mještana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

-Žalosno je da se neko kiti tuđim perjem. Sve što je urađeno sada u Lukovom Polju završeno je zahvaljujući gradonačelniku Kasmoviću, koji je implementirao inicijative MZ. Svi drugi, koji to sada prepisuju sebi, imali su 25 godina priliku da sve to realizraju, nisu – ističe vidno razočarana mještanka Lukovog Polja.

Na kraju reagiranja, mještanka Lukovog Polja napominje da sada i zasluge izgradnje ambulante, apoteke i društvenih prostorija prepisuju sebi svi oni koji nisu zaslužni za to, a opće je poznato da je za to sluha imao jedino Kasumović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 159
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

PREKINUTA IZBORNA ŠUTNJA U ZENIČKOJ SDA: Nakon ubjedljivog poraza, oglasio se Pivić

DPA - Portal 072info

Kasumović: Ponovo predlažem Amru Mehmedić za premijerku, uskoro smjena većine

DPA - Portal 072info

Gradonačelnik Kasumović čestitao 28. godišnjicu formiranja Trećeg korpusa Armije RBiH

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME