AUTOR: Pištaljka - Reci otvoreno šta misliš?!
DATUM:
KATEGORIJA: IZBORI 2018

Povodom demanta koji je danas objavljen na medijima a tiče se utvrđivanja poslovanja fast fooda KING u Travničkoj ulici i školske kuhinje fast fooda KING u Srednjoj mješovitoj zanatskoj školi ovim putem želimo obavijestiti javnost o određenim neregularnosti.


Naime, Fast food KING smješten u školskoj kuhinji svoju radnju prijavio je 10. septembra 2013. godine, a potom je 29. maja 2014. godine isto Rješenje isteklo. Odgovorno tvrdim kako školski restoran u zeničkoj srednjoj školi još uvijek nije prijavljen kao fast food KING, niti je moguće dobiti račun sa podacima koji govore da se radi o fast foodu sa pomenutim nazivom.

Naglašavam kako je Fast food KING ovjeren u Sarajevu za intelektualnu svojinu i ovjeru žiga, a da se do našeg brendiranja nigdje nije pojavljivao naziv KING, naljepnice itd., stoga je neupitno ko je stvorio da riječ KING asocira na kvalitet brze hrane.

Nadam se kako će ovim informacijama javnosti slika o ovom novonastalom dešavanju biti jasnija, te da će razumjeti moju potrebu da javnosti prezentujem isključivo istinu i tačne informacije.

O svemu navedenom svjedoče i fotografije u prilogu, a javnost molim za razumijevanje zbog silnih tekstova koji se objavljuju zbog ove specifične situacije u kojoj bi većina postupila vjerovatno kao što to ja činim.

Adnan Luković,
Fast food KING
Travnička ulica

Na ove okolnosti zatražili smo komentar druge strane, vlasnika školskog restorana, koji ističe kako Rješenje nije isteklo nego se svake godine vrši najava produženja bavljenjem djelatnosti.