Reagovanje Kasumovića na saopćenje SBB-a Zenica

Reagovanje Kasumovića na saopćenje SBB-a Zenica

Poštovani, povodom današnjeg saopćenja Gradskog odbora SBB BiH Zenica, prenosimo vam reagovanje gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.

“Da je odluka 15 vijećnika Gradskog vijeća Zenica kojom se podržava Prijedlog Izmjena i dopuna Budžeta Grada Zenica za 2018. godinu ispravna i da se radi o pro zenički orjentisanim ljudima, koji zajedno sa Gradskom upravom i gradonačelnikom rade za interese svoga grada i sugrađana, najbolja su potvrda komentari, saopćenja i medijska hajka koju nakon 26. sjednice Gradskog vijeća Zenica vode retrogradne političke partije predvođene “Grande koalicijom” SDA – SBB BiH.

Nakon paljbe ćorcima SDA, danas su medijski prostor i sugrađane lažima i prevarama zatrovali preostali kadrovnici Saveza za bolju budućnost BiH.

Poštovane Zeničanke i Zeničani, posljednje saopćenje Gradskog odbora SBB BiH Zenica, najočitiji je primjer da je SBB iako “pojačana” Repićem, u fazi raspadanja. I ovom prilikim ponovit ću kako ja mislim, da nije vrijeme, niti će ikada biti, da kladionicarski lobi vodi ili ne do Bog dobije državu”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica