Portal 072info

Red Bull Soundclash: Frenkie najavljuje ludilo! (VIDEO)

Atmosfera se zagrijava u očekivanju Red Bull Soundclasha, koji će biti održan 20. decembra u Areni Zenica. Dubioza kolektiv nedavno je objavila šaljivi video sa svojih ‘visinskih priprema’, a S.A.R.S. video najavu događaja. Sada im se pridružuje i Frenkie.

Vrijeme preostalo do prvog regionalnog Red Bull Soundclasha lagano se topi, i sve je bliži trenutak kada ćemo imati jedinstvenu priliku da svjedočimo ‘sudaru zvukova’ dva benda koja su definitivno među najpopularnijim i najtraženijim.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oba benda već su najavila ‘pravi šiz’, a na to dužan nije ostao ni Frenkie, koji će, uz DJ Soula, biti host Red Bull Soundclasha. U videu pogledajte šta Frenkie ima za reći sa svoje strane, te kome i čime ‘prijeti’…

Sve informacije o Red Bull Soundclashu mogu se naći na www.redbull.ba. Ulaznice su u prodaji na www.kupikartu.ba, a za kupovinu po cijeni od 10 KM ostalo je još nekoliko dana (do 10. decembra). Nakon 10. decembra cijena će biti 15 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prodajna mjesta u Zenici su u agencijama Centrotrans (Mehmedalije Tarabara 4) i Dar Prirode (M. Tita 17). Počela je i ulična prodaja u Sarajevu (plato Skenderije, ispred Tržnice i na Ferhadiji) i u Zenici (ispred Robne kuće Bosanka).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME