Portal 072info

Revolucionarni bicikl koji se sam zaključava

Omogućit će vam da se vozite sa stilom, i da ne brinete o stvarima koje obično opterećuju vlasnike bicikala, već da se u potpunosti posvetite vožnji. Uz to, on je tanji, lakši, čvršći, fleksibilniji i lakši za proizvodnju i održavanje od većine drugih modela.

Nošenje katanaca za zaključavanje bicikla mnogima predstavlja problem, pa su dizajneri na ovaj model postavili inovativni sistem za zaključavanje koji se montira na volan.
Inače, ovaj volan specijalnog oblika ima dva kompleta drški, a takođe može i da se rotira i time omogući različite položaje za vožnju.

Veliki napredak u odnosu na standardna rješenja za nošenje tereta, poput kabaste korpe ili zadnje rešetke, na modelu nCycle postoji džep „na izvlačenje“ postavljen između njegove dvije metalne šipke.

Kada ga ne koristite, džep potpuno nestaje, a postaje vidljiv tek kada nešto stavite u njega.

Zahvaljujući specijalnoj „sendvič-strukturi“, nCycle može da se savije za samo 2 sekunde, a da to ni na koji način ne utiče na njegov izgled.

Vožnju donekle olakšava električni motor koji je smješten pozadi. Međutim, on povećava cijenu bicikla.

Farovi i zvučnici

Farovi su takođe montirani na volan, a napaja ih ugrađena baterija. Sa zadnje strane farova se nalazi integrisani sistem Bluetooth zvučnika, a na volanu se nalazi i holografski displej.
Iako se za sada vodi kao koncept, nCylcle bi trebalo da se pojavi na tržištu i to sa cijenom od $4,000.

ncycle-g7hui

Podijelite članak