Rialda Karahasanović iz Beograda: Nisam razmišljala o povratku u Sarajevo

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica i nekadašnja učesnica rijaliti programa „Zadruga“ Rialda Karahasanović Novu godinu je provela radno i, kako nam kaže, pod temperaturom.

Ipak, ističe da je to bila zanimljiva kombinacija. Nakon što se oporavila, seksepilna Sarajka s adresom u Beogradu za „Avaz“ je govorila o planovima za 2023. godinu, ali i o privatnom životu.

„Laku noć i doviđenja“

 Koje su Vam želje za 2023. godinu?

– Ja to više zovem ciljevima nego željama. Svakako, uvijek su zdravlje i unapređenje tijela i duha na prvom mjestu. Nakon toga, naravno, tu su poslovni ciljevi, a onda i ono što hrani našu dušu. Možda neki novi hobi, putovanje. Sve u svemu, ja to uvijek zapišem u rokovnik pa jedno po jedno…

Planirate li ubrzo izdati novu pjesmu?

– Što se tiče muzike, ja sam uvijek u studiju i radim. Ne volim mnogo da pričam unaprijed, jer sam naučila da su ipak tihi potezi u privatnosti najbolji. Svaka pjesma ima svoj tajming. Znala sam nekad da dođem do samog finiša pjesme i da odustanem, jer mi to nije to. Tako da puštam da ova godina bude puna iznenađenja za moju publiku.

 Kakve su reakcije publike na novu pjesmu s Gastozzom „Laku noć i doviđenja“?

– Prezadovoljna sam. Veoma mi je drago što sam s Gasttozzom snimila duet. Inače, dugo se poznajemo, prijatelji smo, a, s druge strane, znala sam da će pjesma biti još bolja s njim u kolaboraciji i da će napraviti sjajne rezultate.

 Da li ste emotivno ispunjeni?

– Apsolutno.

Emotivna stanja

 Vi ste lijepa i zgodna djevojka. Na koji način izlazite nakraj s udvaračima?

– Pa sad, da imam recept kako se „brani“, nemam. Veoma dugo sam zauzeta djevojka, tako da taj moment i ne doživljavam.

Koliko često dolazite u Sarajevo?

– Kako kad. Nekada često, nekad rjeđe, zavisi od obaveza, kako se sve namjesti.

Jeste li razmišljali o tome da se vratite u Sarajevo i tu nastavite graditi karijeru?

– Nisam.

 Na koji način punite baterije pred nastupe?

– Nastojim sebe unaprijediti da budem vladar svog tijela, uma i emocija. Da ne dozvolim da me vodi bilo kakvo emotivno stanje, već da ja upravljam njim. Svakako, ja sam čovjek, pa mi to nekada i ne polazi za rukom, ali budem svjesna da su ipak ti momenti gdje dozvolim da me obuzdaju bijes, stres i slično loša kategorija, a ja to ipak za sebe ne želim.

Nikad ne reci nikad

 Biste li opet ušli u rijaliti?

– Ta etapa mog života je prošla. Mislim da i samo učešće, kroz moj posao i svrhu kao učesnika, nema potrebe da se ponavlja. Nikad ne reci nikad, možda kroz neki drugi projekt ili izazov.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING