RIJALITI ZVIJEZDE KRIJU SVOJA PRAVA IMENA! Evo šta im piše u rodnom listu!

2698145 zadrugari ls 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Starlete i učesnice rijalitija promovišu se na društvenim mrežama i šou programima, ali sve to pod “lažnim” imenima.

Naime, nekoliko njih ne otkrivaju javnosti svoja prava imena, već skraćuju ili mijenjaju.

Ana Korać javnost je upoznala tokom učešća u prvoj sezoni “Zadruge i tada se predstavila kao Ana. Međutim, malo ko zna da je njeno pravo ime zapravo Aleksandra. Takođe, ona je i na društvenim mrežama upisana kao Ana. Inače, nije poznato zbog čega je promijenila svoje ime.

Za Maju Marinković malo ko bi posumnjao da ovo nije njeno ime iz lične karte. Ipak, uspjela je da ostvari svoj cilj i da je javnost zapamti kao Maju, a ne kao Mariju, što je njeno pravo ime.

Jedna od najintrigantnijih učesnica finalne sezone “Zadruge”, Deniz Dejm ne prestaje da šokira javnost otkako je otkriveno da ulazi u rijaliti. Ona dolazi iz Slovenije i javnosti se predstavila pod ovim imenom i prezimenom. Ipak, kako piše u nekim od njenih biografija, njeno prezime je Ferk.

Ništa drugačija situacija nije ni sa muškim dijelom rijaliti učesnika. Zapravo, Bora Santana vešto krije svoje pravo ime. On ne želi da ga publika zna kao Borivoja, pa tako malo ko zna kako se zaista zove.

Kristijan Golubović je svoju kriminalnu prošlost izgradio još osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka, a iako je u javnosti prisutan toliko dugo, malo ko zna njegovo pravo ime.

Naime, Golubović je rođen 1969. u Minhenu i pravo ime mu je Aleksandar, dok mu je srednje ime Kristijan, koje je, kako se priča, dobio po njegovoj sestri Kristini koja se rodila iste godine kao i on, samo u januaru.

Brendon je takođe prepoznatljivo ime iz rijalitija, a kada bi ga neko nazvao Branislav Radonić, mnogi se ne bi sjetili o kome je riječ.