Portal 072info

Ronaldo u Dubrovniku dobio tretman kakav nisu imali ni Angela Merkel ni princ Charles

Tretman kakav je Cristiano Ronaldo dobio u Dubrovniku dosad nisu dobili ni najveći državnici svijeta kada bi posjećivali ovaj grad, prenosi Dubrovački vjesnik. 

Prema pisanju hrvatskih medija, slavnog fudbalera i njegovu djevojku Georginu Rodriguez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana “360” unutar gradskih zidina. Osim Ronalda, u novijoj dubrovačkoj historiji takav tretman pružen je jedino papi Ivanu Pavlu II.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Angela Merkel, princ Charles, Dick Cheney samo su neki od moćnika svijeta koji su tokom posjeta Dubrovniku morali prošetati od Ploča do Kneževa dvora, ali Ronaldu je omogućen prijevoz do samih vrata restorana, što samo govori o tome koliki status zvijezde ima ovaj fudbaler.

Podsjećamo, Ronaldo je u Dubrovnik sletio preksinoć, a njegova zaručnica Georgina brzo se pohvalila fotografijom u kupaćem kostimu. Par je kasnije ručao na Lopudu, a Ronaldo je rado pozirao s osobljem, dok ih je Georgina fotografirala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ronaldo je u ovaj hrvatski grad došao nepuna tri sata nakon utakmice protiv Fiorentine u kojoj je njegov Juventus slavio 2:1 i osigurao osmu zaredom titulu prvaka Italije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dubrovački vjesnik

Podijelite članak
  • 39
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME