Sa 20 godina je otišla u harem najvećeg svjetskog trgovca oružjem, arapskog šeika Adnana

Sa 20 godina je otišla u harem najvećeg svjetskog trgovca oružjem, arapskog šeika Adnana

Američka modna dizajnerica Jill Dodd (58) prvi put je postala poznata široj javnosti nakon što se odrekla svega i osamdesetih godina preselila u harem kontroverznog arapskog šeika Adnana Kašogija.

Foto: BBC – Adnan sa suprugom Lamiom

Ona je danas uspješna poslovna žena i osnivačica poznatog brenda Roxy, a o svojoj vezi sa milionerom i trgovcem oružja pisala je u svojoj knjizi “Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju” iz 2017.

Jill Dodd, koja je i majka troje djece, sada je u podkastu “60 minuta” otkrila još detalja o životu u haremu. Kako je ispričala, upoznala ga je početkom osamdesetih godina na jednoj proslavi u Kanu dok se bavila manekenstvom.

Tada je imala 2O i po sopstvenom priznanju – bila je jako naivna. Već prvi susret obilježio je jedan veoma čudan i bizaran detalj. Šeik joj se predstavio tako što se isekao i sopstvenom krvlju na njenoj ruci napisao “volim te”.

– Povukla sam rukav i on je napisao “volim te”. Bila sam šokirana. Pomislila sam “Bože, to je krv”, ali sam istovremeno mislila da je to slatko i duhovito – rekla je Jill.

U trenutku kada su se upoznali šeik je već bio oženjen i imao je petoro djece, ali je imao pravo na 12 žena “za zadovoljstvo” pored zakonite supruge.

Vrlo brzo Jill Dodd postala je dio njegovog harema. Živjela je u njegovim luksuznim odajama u Saudijskoj Arabiji i čekala da dođe na red za seksualni odnos sa milijarderom.

– Nikada nisam smatrala da sam ku*va i dalje to ne mislim – kaže JIll Dodd, svjesna da je u nevjerovatnom luksuzu uživala zahvaljujući seksualnoj vezi sa kontroverznim trgovcem oružja.

Prije nego što su započeli romansu, potpisali su ugovor.

-Želim da brinem o tebi i želim da potpišem petogodišnji ugovor sa tobom. Obezbjedit ću ti sve što želiš, a ti ćeš mi biti na usluzi 24 sata dnevno, opisala je njegove riječi.

Pristala je na njegove uslove, a godinama su kasnije zajedno odlazili na glamurozne zabave sa političarima i članovima kraljevskih porodica, na kojima je nerijetko bilo i droge.

– Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuhar nam je donosio hranu – kaže Jill i dodaje da “vjeruje da je bila zaljubljena u njega”.

Zbog te ljubavi koju je osjećala prema njemu kaže da joj nije žao godina koje je provela kao dio njegovog harema.

– Bilo je divno, jednostavno smo se topili zajedno. Bio je sjajan ljubavnik, sve je bilo prelijepo – kaže ona.

Ipak, sedam godina nakon toga, Jill je donijela odluku da napusti njegov harem i u potpunosti preokrene svoj život.

Udala se, rodila troje djece i pokrenula popularni brend od kog danas zarađuje, a često je po tom nadimku i prepoznaju, piše “Stil”.

Njen kontroverzni ljubavnik preminuo je nekoliko dana nakon objavljivanja njene knjige u 81. godini.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE