Šaban je ovu tajnu čuvao do kraja, Ildina sreća zavisila je od nje

Podijelite vijest

Ilda Šaulić godinama je u sretnom braku sa Bojanom Vučkovićem sa kojim ima kćerku Emu. Prije Bojana, Ildina emotivna veza sa dosta starijim biznismenom nije naišla na odobrenje njenih roditelja Šabana i Gordane.

Tako je nepisano pravilo da se emotivne veze koje traju duže od decenije rijetko završe brakom bilo tačno i u Ildinom slučaju. Samo godinu dana po prekidu desetogodišnje veze Ilda se udala za Bojana.

– Neke stvari se nisu desile u pravo vrijeme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše željela brak, porodicu, djecu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svijet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo poslije toga on je poželio sve što sam ja ranije željela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao.

Međutim, tajnu Šabana Šaulića i želju da njegova kćerka bude samo kraj jednog čovjeka, javnost nije znala. Naime, kralj narodne muzike otkrio je prije nekoliko godina da je baš Bojana Vučkovića poznavao od malih nogu, ali da nikome nije htio da kaže.

– Znam ga od malih nogu, nego nisam htio da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svijetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju djevojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja kćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on – rekao je jednom prilikom Šaban.


Podijelite vijest